کد خبر:۵۴۵۴۹۳
عضو شورای عالی میراث فرهنگی گردشگری کشور:

ایران در سال ۱۴۰۴ به ۴۸۴ هزار تخت نیاز دارد

عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری گفت: بر حسب مطالعات شرکت امکو (۱۳۹۳)، ایران در سال ۱۴۰۴ به ۴۸۴ هزار تخت نیاز دارد.در صورتیکه هر هتل ۱۰۰ اتاق بخواهد، کشور به ساخت چهار هزار و ۸۰۰ هتل در انواع مختلف و حدود ۴۸۰ هتل چهار و پنج ستاره نیاز دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، غلام‌حیدر ابراهیمبای‌سلامی با یادآوری اسناد بالادستی ناظر بر توسعه صنعت گردشگری در کشور، افزود: بر حسب مطالعات برنامه ملی توسعه گردشگری که در سال 1382 انجام شد، نیاز ایران به 562 هتل برآورد شده‌است. در برنامه‌های چهارم توسعه رشد میزان تخت‌ها 33 درصد بوده که در برنامه پنجم میزان آن به 2 درصد کاهش یافته‌است.

 

دبیر همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری با رویکرد اقتصاد مقاومتی، با بیان این مطلب که بر حسب بند 50 سیاست‌های کلی برنامه ششم هدف این است که ایرانگردان خارجی به 5 برابر وضعیت کنونی افزایش یابند، گفت: در این صورت، کشور حداقل به 400 هتل 4 و 5 ستاره نیاز دارد. برخی از شرکت‌های خارجی هم اعلام کردند در صورتیکه توسعه گردشگران ایران برحسب سیاست‌های کلی اعلام شده، انجام شود، ایران به بیش از 770 هتل چهار و پنج ستاره نیازمند خواهد بود.

 

به گزارش هگتا - وی هم‌اکنون 124 هتل شامل 47 هتل 5 ستاره و 77 هتل چهار ستاره در حال ساخت است: بر حسب مطالعات شرکت امکو (1393)، ایران در سال 1404 به 484 هزار تخت نیاز دارد. در صورتیکه متوسط هر هتل 100 اتاق در نظر گرفته‌ شود، کشور به ساخت چهار هزار و 800 هتل در انواع مختلف و حدود 480 هتل چهار و پنج ستاره به منظور اقامت گردشگران و مسافران احتیاج خواهد داشت.

 

ابراهیمبای‌سلامی با بیان این مطلب که طرح «صد هتل- صد کسب‌و‌کار» یک راهبرد برای توسعه صنعت گردشگری ایران است، تصریح کرد: کارکردهای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی گردشگری موجب شده‌ است که دولت‌ها توجه ویژه‌ای در سیاستگذاری و برنامه‌ریزی به این صنعت داشته‌باشند. درآمدزایی، اشتغال آفرینی، فقرزدایی، عدالت گستری، حفظ محیط‌زیست و پایداری برای منابع مادی و معنوی جوامع از کارکردهای اصلی صنعت گردشگری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار