کد خبر:۵۴۶۹۲۱

چرا شب‌ها بیشتر تشنه می‌شویم؟

دانشمندان دریافتند فعالیت‌های ساعت درونی مغز مهم‌ترین عاملی است که باعث می‌شود فرد هنگام خواب احساس تشنگی کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گروهی از دانشمندان بر پایه یک مطالعه جدید متوجه شدند فعالیت‌های ساعت درونی مغز مهم‌ترین عاملی است که باعث می‌شود در هنگام خواب بیشتر از هر زمان دیگر تشنه شویم.

 

«چارلز بورکو» از اساتید نورولوژی در دانشگاه مک‌گیل کانادا اعلام کرد او و همکارانش با مطالعات دقیق خود روی جوندگان متوجه شدند فعالیت‌های گسترده ساعت درونی مغز در هنگام شب باعث می‌شود فرد زمانی که به تخت خواب می‌رود، احساس تشنگی شدید داشته باشد.

 

پیش از آنکه تحقیق جدید به انجام برسد، دانشمندان در یک مطالعه مجزا به این نتیجه رسیدند که حجم آب مصرف شده توسط جوندگان دو ساعت پیش از آنکه به خواب بروند به میزان قابل ملاحظه افزایش میابد و البته علت اصلی این اتفاق هرگز مشخص نشد.

 

در مطالعه جدید کارشناسان 12 موش را انتخاب کردند و دسترسی آنها به آب چند ساعت پیش از خوابیدن فراهم شد. فعالیت مغزی این موش‌ها به دقت مانیتور می‌شد و دانشمندان در پایان متوجه شدند افزایش عملکرد ساعت مغزی آنها مهم‌ترین عاملی است که موش‌ها را تشنه می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار