کد خبر:۵۴۷۱۶۴
معاون پژوهش و فناوري وزير علوم تاكيد كرد

ضرورت آينده‌نگري دانشجويان در تحصيل و پژوهش

معاون پژوهش و فناوري وزير علوم گفت: دانشجويان بايد فعاليت‌هاي خود را با آينده‌نگري در دانشگاه‌ها انجام دهند و در مسير آينده شغلي خود و رفع نيازهاي جامعه، فعاليت آموزشي و پژوهشي انجام دهند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحيد احمدي، معاون پژوهشی وزارت علوم در مراسم رونمايي از محصولات دانش بنيان پارك علم و فناوري دانشگاه تهران اظهار داشت: رسالت دانشگاه فعاليت علمي و پژوهشي است و در كنار آن بايد نهادي باشد كه اين علم را به به ارزش افزوده و محصول تبديل كند كه اين رسالت بر عهده پارك هاي علم و فناوري و شركت هاي دانش بنيان است.


دبير كل شوراي عالي  عتف  تاكيد كرد : براي تجاري سازي دانش  بايد دو اقدام اساسي در دانشگاهها و پژوهشگاههاي كشور انجام گيرد كه اقدام نحست هدفمند كردن پايان نامه هاي دانشجويان و اقدام دوم افزايش ارتباطات بين المللي است.


وي افزود: البته توجه صرف به دانشجويان دوره هاي ارشد و دكترا كافي نيست و حتما بايد به دانشجويان دوره كارشناسي نيز توجه شود و آنها نيز  با محيط هاي  كسب و كار و صنعت جامعه ارتباط داشته باشند  و  جامعه از نوآوري آنها محروم نشود.


دبير كل شوراي عالي  عتف با اعلام اينكه دبيرخانه اين شورا مسئول  نظارت براجراي قانون شركت هاي دانش بنيان است گفت: مديران شركت هاي دانش بنيان مشكلات خودرا در همه زمينه ها ازجمله ماليات، تسهيلات و بيمه به اين دبيرخانه اطلاع دهند تا براي رفع آن تصميم گيري شود.


بر اساس اين گزارش در اين مراسم، از سه محصول تجاري شده شركت هاي مستقر  در پارك علم و فناوري دانشگاه تهران شامل «دستگاه بارگیری پست‌های توزیع»، «سامانه هوشمند رمزنگاری شده بازخوانی اطلاعات افراد» و «سیمیلاتور آموزشی نیروگاه‌های سیکل ترکیبی» رونمایی شد و  از شركت هاي دانش بنيان و پايان نامه هاي تجاري شده برتر تجليل شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار