آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۷۲۳۰

آمریکا پایگاه گوانتانامو را تخلیه می‌کند

با نزدیک شدن قدرتمندترین تندباد و طوفان از سال ۲۰۰۷ تاکنون در کوبا، آمریکا برای تخلیه پایگاه خود در گوانتانامو که به واسطه زندان هولناک گوانتامو بدنام است، آماده می‌شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پیش‌بینی کارشناسان هواشناسی حاکی از آن است در صورتیکه قدرتمندترین طوفان از سال 2007 تاکنون روز دوشنبه (فردا) به هائیتی نزدیک شود، بیش از یک متر باران در این منطقه ریزش خواهد کرد.

 

شبکه اسکای گزارش کرد، آمریکا آماده می‌شود پایگاه خود در خلیج گوانتانامو کوبا را به واسطه تهدید ناشی از  طوفان «متئو» تخلیه کند.

 

این پایگاه که بعنوان مکان یک بازداشتگاه زندانیان جنگ افغانستان بدنام است، ظاهراً بنا بر پیش‌بینی‌ها در مسیر طوفان و تندباد قرار گرفته است.

 

تندباد متئو که در دسته چهار طوفان‌ها قرار دارد، قدرتمندترین طوفان در منطقه کارائیب از سال 2007 تاکنون به حساب می‌آید که با سرعت 240 کیلومتر در ساعت به سمت شمال در حرکت است.

 

طبق این گزارش، مرکز این طوفان در حال حاضر احتمالاً از جامائیکا عبور می‌کند اما در امتداد جنوب غربی هائیتی از کنترل خارج می‌شود و سپس با سرعت زیاد شرق کوبا که گوانتانامو در آنجا قرار گرفته است را در هم می‌کوبد.

 

پیش‌بینی می‌شود حدود 63 سانتی‌متر باران در جامائیکا ببارد و این میزان بارش در هائیتی حدود 101 سانتی‌متر خواهد بود.

 

مرکز ملی تندباد آمریکا اعلام کرد که بارش شدید باران احتمالاً رانش‌ شدید زمین و سیلاب به همراه خواهد داشت و جدیدترین پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که تندباد متئو ساعت 20:00 روز دوشنبه، هائیتی را هدف قرار می‌دهد و 12 ساعت بعد از آن به کوبا می‌رسد.

 

هائیتی در اقدامی احتیاطی، تخلیه جزایر کوچک و شنی در جنوب این کشور را آغاز کرده و از ساکنان این مناطق خواسته هرچه سریعتر این منطقه را ترک کنند.

 

نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده است که حدود 700 زوج و کودک قرار است از پایگاه گوانتانامو در کوبا به فلوریدا منتقل شوند و تا زمان برطرف شدن این تندباد در آنجا بمانند.

 

یکی از سخنگویان نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد: «باقیمانده پرسنل نظامی و غیرنظامی در مکان‌هایی امن پناه داده می‌شوند».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار