کد خبر:۵۴۸۱۱۸
مسعود بصیری:

بانوان خبرنگار مروج سبک زندگی حسینی باشند/ مسئولان ارشاد باید نماینده خبرنگاران باشند

مسئول سازمان بسیج رسانه به وظیفه خطیر بانوان در رسانه‌ها اشاره و بیان کرد: در حوزه رسانه نیز بانوان باید با توجه به همین شاخصه‌ها امتداد دهنده راه حضرت زینب(س) با بیان سبک زندگی حسینی باشند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مسعود بصیری، سه شنبه در نشست هم اندیشی بسیج رسانه درباره زن و دفاع مقدس با اشاره به اینکه خبرنگاران، خبررسان‌هایی هستند که کسی از آنها خبری نمی‌دهد و کسی نمی‌داند وضعیت خودشان چگونه است از این حیث مظلوم واقع می‌شوند گفت: در میان قشر خبرنگاران، خبرنگاران زن مظلوم‌تر هستند چرا که کمتر از آنها در حوزه های مدیریتی استفاده کرده‌ایم و آنها کمتر در رسانه ها دیده می شوند در حالیکه در حفظ شان خبرنگاری از آقایان پیشتازتر هستند.

 

وی هدف از این نشست را رسیدگی به وضعیت خبرنگاران زن عنوان کرد و یادآور شد: یک مجمع صنفی باید در میان زنان خبرنگار به وجود بیاید که ما از نظر مادی و معنوی از آن حمایت می کنیم.

 

بصیری در ادامه با بیان اینکه حضرت زینب(س) پس از واقعه عاشورا وظیفه امتداد جریان عاشورا را برعهده داشتند گفت: در دوران دفاع مقدس نیز زنان وظیفه انتقال پیام رزمندگان را برعهده داشتند و اکنون نیز زنان وظیفه پرورش نسل جوان را برعهده دارند و می‌توانند امتداد دهنده سبک زندگی سیدالشهدا در میان رسانه‌ها باشند.

 

وی با طرح این سوال که چطور فضای مجازی در میان جوانان و کودکان آنقدر اثرگذار است و چه کسی آنها را از آفت رسانه‌ها حفظ می‌کند گفت: سبک زندگی ما تنها با ارتباط با مردم و حوزه رسانه‌ها بهبود پیدا می‌کند و ما می‌توانیم در این زمینه الگوسازی کنیم.

 

بصیری در پاسخ به این سوال که آیا حمایت های سازمان بسیج رسانه شامل خبرنگاران زن شاغل در دیگر رسانه ها نیز می شود یا خیر، گفت: خود را موظف به توجه به مشکلات همه خبرنگاران می دانیم و در این مسیر به وابستگی های سیاسی رسانه ها توجه نداریم     .


بصیری تاکید کرد: قبیله گرایی بین خبرنگاران باید از بین برود، خبرنگار خوب کسی است که حق را حتی اگر تلخ باشد می گوید و سازمان بسیج رسانه از این خبرنگاران حمایت خواهد کرد.

 

وی در جواب این پرسش که آیا زیرساخت های لازم برای حمایت از همه خبرنگاران در زمینه هایی مانند تامین بیمه را دارید جواب داد: زیرساخت های حداقلی را برای حمایت از خبرنگاران فراهم کرده ایم.

ضمن اینکه در حال رایزنی با مجلس، کمیسیون ها، معاونان پارلمانی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حل این مشکلات هستیم.

 

او در ادامه تصریح کرد: خبرنگاران ضمنا باید صنف قدرتمندی و مجمع صنفی کارآمدی داشته باشند که پیگیر کارهای آنها باشد.

 

رییس سازمان بسیج رسانه گریزی به برنامه ششم توسعه زد و گفت: بدون اینکه بخواهم جناحی صحبت کنم باید بگویم در این برنامه حتی یک خط در مورد خبرنگاران نوشته نشده است گویا خبرنگاران در میان مسئولین هیچ متولی ندارند با رایزنی با نمایندگان مختلف مجلس قصد داریم آنها را متوجه این موضوع بکنیم  . 

 

وی با اشاره به اینکه مسئولین مطبوعاتی ارشاد باید نماینده خبرنگاران در دولت باشند نه نماینده دولت در میان خبرنگاران گفت: از مسئولین تقاضامندم به خبرنگاران توجه کنند چرا که این قشر زیر چرخندهای برخی احزاب در حال له شدن است.


نشست هم اندیشی سازمان بسیج رسانه با محوریت خبرنگاران زن با حضور خبرنگارانی از رسانه های مختلف در پاتوق خبر برگزار شد و در آن خبرنگاران مشکلات خود را مطرح کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار