آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۸۱۳۸

هشدار دوباره عراق به ماجراجویی ترکیه در این کشور

نخست وزیر عراق نسبت به اینکه ماجراجویی ترکیه در عراق به جنگی منطقه‌ای تبدیل شود، هشدار داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه سومریه، «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق روز سه شنبه نسبت به تبدیل شدن «ماجراجویی ترکیه» در عراق به یک «جنگ منطقه ای» هشدار داد.

 

حیدر العبادی روز سه شنبه در نشستی خبری در بغداد با بیان اینکه ورود نیروهای خارجی به عراق امری غیرقابل قبول است و عراق با حضور نیروهای خارجی در خاک خود مخالفت است، تصریح کرد: ما بارها از ترکیه درخواست کردیم که در امور عراق دخالت نکند و من بیم آن دارم که ماجراجویی ترکیه به جنگی منطقه ای تبدیل شود.

 

نخست وزیر عراق همچنین حضور نیروهای ترکیه در خاک این کشور را نقض حاکمیت عراق برشمرده و اصرار ترک ها بر حضور نظامی در داخل اراضی عراق را غیرقابل توجیه دانست.

 

حیدر العبادی با بیان اینکه عراق طرح هایی را برای تضمین عدم سوء استفاده نیروهای ترکیه از خلاء موجود پس از پیروزی بر داعش در موصل طراحی کرده است، افزود: برخورد رهبران ترکیه به هیچ وجه قابل قبول نیست و ما نمی خواهیم با این کشور وارد رویارویی نظامی شویم.

 

لازم به ذکر است که پارلمان عراق روز سه شنبه با تصمیم پارلمان ترکیه مبنی بر تمدید عملیات نظامی این کشور در عراق و سوریه به مدت یک سال دیگر اعلام مخالفت کرد. پارلمان ترکیه اخیرا عملیات نظامی این کشور در سوریه و عراق را به مدت یک سال دیگر تمدید کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار