الجزيره جزئيات ساخت ديوار فولادي مصر را افشا كرد
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از الجزيره، يك سازمان عربي حامي حقوق بشر در انگليس فاش كرد كه مصر با نظارت آمريكا، فرانسه و رژيم صهيونيستي، تا كنون 5.4 كيلومتر از ديوار فولادي را در محور صلاح الدين در نوار غزه و مرز مصر كه جمعاً 10 كيلومتر طول دارد، بنا كرده است.
اين سازمان در گزارشي كه الجزيره نسخه اي از آن را در اختيار دارد، اين ديوار را ساخت آمريكا و جنايتي عليه بشريت و با هدف در تنگنا قرار دادن ملت فلسطين دانست و از مردم مصر و ملت هاي عربي و اسلامي خواست براي متوقف كردن اين اقدامات مصر و فضايحي كه به وجود مي آيد، اقدام كنند.
بر اساس اين گزارش، ديوار فولادي در عمق 20 تا 30 متري زمين و از صفحات فولادي كه طول هر كدام از آنها 18 متر است، و با نظارت كامل افسران اطلاعاتي آمريكايي و فرانسوي ساخته شده است.
بنا بر اين گزارش، هدف از ساخت اين ديوار كه همان تخريب شبكه تونل هايي است كه منبع اصلي ورود مايحتاج مردم غزه محسوب مي شود، كاملاً روشن است.
طراحان اين ديوار فولادي نتايجي مرگبارتر از جنگ غزه را انتظار مي كشند.
اين سازمان عربي حامي حقوق بشر، اين ديوار فولادي را غير قابل توجيه برشمرد و تنها دستاورد آن را افزايش بحران مردمي كه 80 درصد آنها زير خط فقر زندگي مي كنند، دانست؛ همچنان كه تا كنون هم دولت مصر با اقداماتي از قبيل منفجر كردن تونل ها، به آب بستن آنها و يا با انتشار گاز اقدام به خفه كردن و كشتن فلسطيني هاي بي پناه كرده است./انتهاي پيام/