آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۹۷۴۰
امانی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

نامزدهای انتخاباتی آمریکا حتی قادر به مخفی کردن فسادهای اخلاقی از مردم کشورشان نیستند

رئیس سابق حافظ منافع ایران در قاهره گفت: کسانی که ادعای رهبری جهان را دارند و دارای تسلیحات پیشرفته اتمی و غیراتمی هستند به آن چنان فساد و مسائل اخلاقی دچارهستند که حتی نمی توانند این فساد اخلاقی را از مردم خود مخفی کنند.

مجتبی امانی، رئیس سابق حافظ منافع ایران در قاهره در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص ارزیابی مناظره کلینتون و ترامپ گفت: متاسفانه کسانی که ادعای رهبری جهان را دارند و یا در اظهارات خود کشورشان را به عنوان قدرت برتر جهان معرفی می‌کنند و دارای تسلیحات پیشرفته اتمی و غیراتمی هستند به آن چنان فساد و مسائل اخلاقی دچارهستند که حتی نمی توانند این فساد اخلاقی را از مردم خود مخفی کنند.

 

وی با بیان اینکه وقتی دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا مهمترین موضوع بحث و مناظره شان بی آبرو کردن و افشای مسائل پشت پرده طرف مقابل باشد، نمی‌توان انتظار یک مناظره استاندارد را داشت گفت: این امر یک بی اخلاقی بزرگ محسوب می‌شود و چه از منظر مناظره و چه طرح مسائل دیگر در سطح روسای جمهوری یک کشور تاسف بار است.

 

رئیس سابق حافظ منافع ایران در قاهره با اشاره به اینکه به هر حال نتیجه انتخابات ایالات متحده برگزیده شدن یکی از این دو فرد فاسد است، گفت: اما آنچه از اهمیت بالایی برخوردار است ذکر این موضوع است که قدرتی مانند آمریکا که ادعای بزرگی در مورد جهان دارد رو به افول گذاشته است و عده ای در این کشور موضوع انتخاب یکی از این دو فرد فاسد را برنخواهند تابید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مرگ بر آمريكا
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱
بايد ي كلاس فشرده تو ايران براشون بذاريم ياد بگيرن چجوري فساد (اخلاقي، مالي، رانتي، كرسنتي و غيره ) را سر ژوش بذارن
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار