آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۰۰۸۲

عاشورای خونین در نیجریه/ ۱۰ کشته در حمله ارتش به شیعیان + تصاویر

عزاداری شماری از شیعیان نیجریه در شهر «فونتوآ» واقع در ایالت کادونا این کشور در روز عاشورا و به مناسبت شهادت امام حسین (ع) با خشونت ارتش و نیروهای امنیتی به خاک خون کشیده شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو عزاداری شماری از شیعیان نیجریه درحالی در این کشور برگزار شده است که مناطق زیادی از نیجریه به صحنه تظاهرات مسالمت آمیز شیعیان علیه دولت تبدیل شده است.


براساس این گزارش، عزاداری شماری از شیعیان نیجریه در شهر« سوکوتو» نیز به خشونت کشیده شد.


ارتش و نیروهای امنیتی نیجریه، دوشنبه شب و در شب تاسوعای حسینی با محاصره مسجد شیعیان در کادونا نیز دستکم ۱۵ عضو جنبش اسلامی نیجریه را بازداشت کردند.


این درحالی است که مقامات دولتی در ایالت کادونا در ادامه سرکوب شیعیان، جنبش اسلامی نیجریه را که شیخ ابراهیم زکزاکی رهبری آن را به عهده دارد، غیرقانونی اعلام کرده است.


براساس ادعای مسئولان این ایالت، حبس طولانی مدت و پرداخت جرایم نقدی از جمله مجازات های عنوان شده برای همکاری یا عضویت در جنبش اسلامی نیجریه است.


این درحالی است که شیعیان این کشور همواره مورد ظلم و سرکوب ارتش و نیروهای امنیتی این کشور قرار داشته اند.


به گفته تحلیلگران سیاسی، رفتار دولت نیجریه با شیعیان در چارچوب سیاست های رژیم صهیونیستی صورت پذیرفته که با کارشکنی های رژیم سعودی نیز همراه بوده است.

 

 





ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳
خدا لعنت کنه همه دشمنای اسلام ناب محمدی و شیعیان مرتضی علی (ع) رو.
کجاست حقوق بی بشر سازمانهای مدعی
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار