اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی کینژاد در آیین افتتاح همایش مرمت معماری و مقاومسازی بناهای تاریخی گفت: با برگزاری این گونه همایشها و تعامل بین دانشگاه هنر اسلامی تبریز و دیگر دانشگاههای استان به ویژه دانشگاه صنعتی سهند و سازمان میراث فرهنگی و با استفاده از تجربیات اساتید ایتالیایی، آییننامه مقاومسازی بناهای تاریخی تدوین میشود.
وی با ابراز رضایت از سطح علمی بالای این همایش افزود: در ایران بیش از یک میلیون اثر تاریخی وجود دارد و این آثار نشان دهنده یک استعداد برتر و یک ذخیره استعدادی سرشار و ریشههای هویتی در این منطقه از جغرافیای جهان است.
رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز تصریح کرد: بناهای تاریخی از نشانههای بارز و مهم در نشان دادن نوع نگاه و زندگی نسل های گذشته و تاثیرگذار در تمدن سازی هستند و حفظ و نگهداری آنها به عنوان یکی از امور مهم در برنامه ریزی فرهنگی جوامع به شمار میآید.
کینژاد با ابراز تاسف از تلاش عاملان غربزده رژیم پهلوی برای از بین بردن آثار تاریخی، گفت: این رژیم به دنبال بیهویت کردن جوانان و بیگانه کردن آنها با فرهنگ ایرانی اسلامی بود که خوشبختانه با پیروزی انقلاب اسلامی و هدایتهای رهبر کبیر انقلاب و با وجود جنگ تحمیلی و تحریمهای غرب، توانستیم این بناها را حفظ و احیا کنیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اعلام آمادگی برای انتقال تجربیات دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این زمینه از دارا بودن محوطه ای ۶۰ هزار متری با نزدیک به ۱۵ اثر تاریخی در تملک و ۲۵ سال کار نظری و عملی، این دانشگاه را از جمله نهادهای تاثیرگذار و پیشرو در زمینه حفاظت و مقاومسازی بناهای تاریخی معرفی کرد.
لازم به ذکر است، همایش بینالمللی مرمت معماری و مقاومسازی بناهای تاریخی تا ۲۶مهر در سالن بعثت دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار میشود.