اتحادیه اروپا با فشار بر روسیه و دولت سوریه حملات به شهر حلب را متوقف کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۲۵۹۸
نخست وزیر بریتانیا:

اتحادیه اروپا با فشار بر روسیه و دولت سوریه حملات به شهر حلب را متوقف کند

نخست وزیر بریتانیا خواستار در نظر گرفتن همه گزینه ها از سوی اتحادیه اروپا برای اعمال فشار بر روسیه و دولت بشار اسد برای پایان دادن به حملات به شهر حلب شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ترزا می نخست وزیر بریتانیا امروز جمعه در سخنانی تاکید کرد: اتحادیه اروپا باید همه گزینه ها را برای فشار بر روسیه و دولت سوریه مد نظر قرار دهد تا حملات به شهر حلب متوقف شود.

 

وی در کنفرانس خبری پس از نشست رهبران اروپا تصریح کرد: من درباره یک پیام واحد و قاطع درباره سوریه با رهبران اروپایی رایزنی کردم. ما درباره نقش روسیه کاملا شفاف و روشن هستیم و همین طور درباره لزوم اتخاذ موضع قاطع اتحادیه اروپا در برابر روسیه کاملا روشن و شفاف بوده ایم، اگر کشتارها ادامه یابد، همه گزینه ها باید مورد بررسی قرار گیرد.

 

آتش بس انسانی در حلب از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه اعلام شده تا خروج غیر نظامیان و تروریست های غیر مسلح از این شهر تضمین شود. بعدا سرگئی شویگو وزیر  دفاع روسیه اعلام کرد: مسکو تصمیم گرفته است تا آتش بس انسانی در حلب را به مدت 24 ساعت دیگر تمدید کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار