کد خبر:۵۵۳۱۸۱
قانعی:

ایران درصدد کسب ۳ درصدی بازار دنیا در حوزه زیست فناوری است

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری گفت: ستاد توسعه زیست فناوری وظیفه دارد که سه درصد سهم بازار دنیا را به ایران اختصاص داده و رتبه‌های علمی و اشتغال را در این زمینه افزایش دهد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری گفت: یکی از موضوعات مهم اشاره شده در قرآن مسئله محیط زیست بوده که قطعا شرایط تحول فکری و رشد ذهنی کودکان به آن وابسته است.


قانعی با بیان اینکه مسئله زیست فناوری در دنیای امروز سهم بزرگی از لحاظ خلق ثروت و اشتغال دارد، ادامه داد:‌ آینده شغلی و فکری و فرهنگی و اقتصادی کودکان می‌تواند موضوع زیست فناوری باشد و ما باید کودکان و نوجوانان را با این مقوله مهم آشنا کنیم.


وی با اشاره به اینکه در زمان قدیم مسئله مطالعه زیست فناوری از اهمیت بسیاری برخوردار بود، گفت: امروزه موضوع مداخله در فناوری بسیار حیاتی است زیرا خداوند بشر را خلق کرده تا در عالم خلقت مداخله کند و به علوم مختلف دست یابد.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری یادآور شد: اولین مرحله ورود به عرصه زیست فناوری، پرداختن به موضوع رشد جامعه بوده که امروزه این مقوله به ورود انسان به مقوله ژنتیک بدل شده است.


وی عنوان کرد‌: همکاری دوستانمان در کانون فکری کودکان و نوجوانان نشان می‌دهد که مسئله زیست فناوری یک مقوله مهم برای آموزش کودکان است و علم به صورت مدیریتی شکل می‌گیرد.

وی اضافه کرد: هر علمی که موجب معرفت شود انسان را به خانه خود نزدیک می کند و این مسئله هیچگاه به صورت اتفاقی شکل نمی‌گیرد.

قانعی در ادامه صحبت‌هایش گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یک نهاد با سابقه در امر آموزش به شمار می‌رود و ستاد توسعه زیست فناوری بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئولیت خاصی را در قبال ترویج و پرورش جوانان دارد و همین امر سبب امضای همکاری با کانون پرورش فکری کودکان شده است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری ادامه داد: این ستاد وظیفه دارد که سه درصد بازار دنیا را به ایران تعلق داده و رتبه‌های علمی و اشتغال را افزایش دهد.

وی تاکید کرد: برای خلاق کردن ذهن فرزندان باید از دوران کودکی آموزش‌های لازم را شروع کنیم زیرا زمان دانشجویی و محیط دانشگاهی برای بروز استعدادهای جوانان فرصت کوتاهی است.

وی با بیان اینکه این مرکز از پتانسیل خوبی در جهت ترویج برخوردار است، افزود: مردم از ما انتظار دارند که دانش فرزندان را به جهت معرفت به خوبی افزایش دهیم و این کار با همکاری کانون پرورش فکری کودکان به خوبی انجام پذیر است.

قانعی ادامه داد: امروزه مسئله دارو از نظر اقتصادی ایمن بوده و زیست فناوری دارویی به دلیل داشتن ارزش افزوده بالا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

قانعی تصریح کرد:‌ امروز ستاد توسعه زیست فناوری آماده است تا با ذوق هنری و بازاریابی شما وارد عرصه جامعه شود و سبب رشد و تعالی خلاقیت کودکان و نوجوانان کشورمان شود.

وی ادامه داد:‌ همکاران ما در کانون باید از قوه تعقل فرزندان به خوبی استفاده کرده و در جهت تحقق اهداف مشترک برنامه ریزی خوبی صورت گیرد.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری گفت:‌ حوزه علم، فرهنگ و هنر و ادبیات با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری می‌تواند سبب رشد بچه‌ها شود.

وی، حمایت مادی و معنوی در جهت برگزاری برنامه های ترویجی، آموزشی و پژوهشی با موضوع زیست فناوری اعم از دوره‌های آموزشی، جشنواره‌ها، مسابقات و همایش‌ها، کمک به تامین محتوای آموزشی مناسب برای برگزاری دوره‌های آموزشی با موضوع زیست فناوری، آموزش مربیان کانون در حوزه زیست فناوری، معرفی مراکز علمی، تحقیقاتی، تولیدی و شرکت‌های دانش بنیان مورد تایید ستاد در حوزه زیست فناوری به کانون برای برقراری ارتباط‌های علمی، پژوهشی، بازدید و انجام هماهنگی‌های لازم، معرفی مشاوران و کارشناسان زیست فناور به مراکز کانون با هدف کمک به بارور سازی فعالیت های آموزشی و پژوهشی در این حوزه، حمایت و تشویق کودکان و نوجوانان، مربیان و مراکز فعال کانون در حوزه زیست فناوری و معرفی دستاوردهای آنها از طریق ظرفیت‌های در دسترس ستاد همچون رسانه‌ها و جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها، معرفی کانون در سطح ملی و بین‌المللی به عنوان همکار آموزشی معاونت در حوزه زیست فناوری در سطح کودکان و نوجوانان و حمایت از ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه کودکان و نوجوانان و مربیان در حوزه زیست فناوری را از جمله تعهدات اجرایی ستاد توسعه زیست فناوری در این تفاهم‌نامه برشمرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار