آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۳۷۲۵

منصور هادی تمدید آتش‌بس در یمن را نپذیرفت

دولت مستعفی و فراری یمن اعلام کرد تمدید آتش‌بس در این کشور را نمی‌پذیرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری  دانشجو به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث، دولت عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن، تمدید آتش بس را در این کشور رد کرد. 

 
 یک منبع مسئول در دفتر «احمد عبید بن دغر» نخست وزیر دولت مستعفی یمن اعلام کرد این دولت تمدید آتش‌بس شکننده در یمن را نخواهد پذیرفت. 
 
این منبع مسئول با اشاره به رایزنی‌های اسماعیل ولد الشیخ احمد، فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن، برای تمدید آتش بس در این کشور، افزود: «آتش بس به کودتاچیان فرصت می‌دهد تا تجدید قوا کنند. پیروزی‌های پی در پی ما بر کودتاچیان ادامه دارد.»
 
از سوی دیگر، شبکه المیادین گزارش داد افراد مسلح القاعده با نیروهای امنیتی وابسته به دولت عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن در منطقه عمار مختار در شمال عدن درگیر شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار