کد خبر:۵۵۴۴۱۷
رئیس اتحادیه لوازم خانگی کرج:

کاهش قدرت خرید مردم به کمتر از ۶ سال پیش

رئیس اتحادیه لوازم خانگی صوتی و تصویری کرج با بیان اینکه بازار لوازم خانگی دچار رکود ۲ ساله شده است، گفت: قدرت خرید مردم نسبت به ۶ سال گذشته کمتر شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اسدالله غلامرضایی با اشاره به اینکه بازار لوازم خانگی دچار رکود شده است، اظهار داشت: برخی از کسبه به سبب گذران زندگی، سود معقول کالاها را به جهت فروش به مشتریان پایین می‌آورند.

 

رئیس اتحادیه لوازم خانگی صوتی و تصویری کرج افزود: در یک سال و نیم گذشته به سبب رکود بازار، 10 درصد از واحدهای صنف لوازم خانگی دچار ریزش شده‌اند.

 

وی با بیان اینکه برای افزایش قیمت کالاهای داخلی با سازمان حمایت هماهنگ می‌شود، افزود: باید برای تولیدکننده مجوز در این راستا صادر شود.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی اتاق اصناف کرج با اشاره به اینکه در حال حاضر افزایش قیمتی در لوازم خانگی وجود نداشته است، گفت: بازار لوازم خانگی نزدیک به 2 سال است که دچار رکود شده است.

 

غلامرضایی با بیان اینکه هزینه‌های واحدهای صنفی از قبیل مالیات بالا است، ادامه داد: قدرت خرید مردم نسبت به 6 سال گذشته کمتر شده است.



منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار