کد خبر:۵۵۴۸۸۲
عفو رئیس جمهور سوریه برای عناصر مسلح در سوریه تمدید شد
رئیسجمهور سوریه فرمان تمدید عفو عناصر مسلحی که خود را تسلیم می کنند، صادر کرد.
به گزارش گروه بین المللی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روسیا الیوم، بشار اسد رئیسجمهور سوریه قانون عفو عناصر مسلحی که خود را تسلیم دستگاههای ذیربط کرده و سلاح خود را کنار میگذارند، سه ماه دیگر تمدید کرد.
بشار اسد حدود سه ماه قبل قانونی را درباره عفو همگانی صادر کرد که در بند نخست آن آمده بود: هر کسی که سلاح داشته یا آنکه از عدالت گریخته است طی سه ماه از تاریخ این بیانیه در صورتی که خود و سلاحش را به مقامات قضایی تسلیم کند مورد بخشش قرار میگیرد.
در بند دوم این بیانیه نیز آمده بود: هر کسی که اقدام به آزادی گروگان خود بکند تا یک ماه پس از صدور این بیانیه به صورت کامل مورد بخشش قرار میگیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.