به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در بسیاری از بیماریهای مزمن مانند بیماری ریفلاکس، ناراحتیهای مفصلی و استخوانی، ناراحتیهای لوله گوارش، مشکلات و بیماریهای جهاز تنفسی میتوان به متخصص طب سنتی مراجعه کرد.
بسیاری از بیماریها در طب سنتی قابل درمان است
محمد عبادیانی - استاد دانشکده طب سنتی میگوید: بسیاری از بیماریهای شایع از قبیل سرماخوردگیها، یبوستها، اسهالهای ساده و برخی دیگر از بیماریها که در طب کلاسیک بدون درمان یا همراه با درمانهای علامتی و کنترل شده هستند، و غالباً پس از مصرف داروهای شیمیایی مورد نیاز برای درمان آنها عوارض جانبی به سراغ بیمار میآید، در طب سنتی دارای درمان است.
و اما بیماران مبتلا به دیابت به ویژه دیابتیهایی که با انسولین به کنترل میزان قند خونشان میپردازند، بیماران ریوی که تحت درمان با کورتون و اسپری هستند، بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید یا کولیت اولسروز، بیماران مبتلا به ناراحتی قلبی، افراد مبتلا به فشارخونهای مقاوم به درمان میتوانند همزمان با مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک خود از درمانهای طب سنتی نیز بهره بگیرند.
بیمارانی که از طب سنتی بهره میگیرند, هرگز داروهای شیمیایی خود را ترک نکنند
این گروه از بیماران هرگز نباید داروهایشان را ترک کنند. حتی کم کردن میزان مصرف این داروها نیز نباید خودسرانه صورت بگیرد و حتما میبایست با مشاوره متخصص مربوطه این کار انجام شود. زیرا تغییر مقدار دارو و قطع خودسرانه این داروها، عوارض بسیار خطرناک، و در مواقعی زیانهای غیرقابل جبران به همراه دارد.
تبلیغات داروهای تقلبی
گول تبلیغات داروهای تقلبی را نخورید؛ تا از عوارض جبران ناپذیر آنها در امان باشید! اگر ترکیب دارویی را نمیدانید و پزشک برایتان تجویز نکرده از مصرف آن خودداری کنید.
اگر سلامتی برایتان مهم است غذاهای مناسب را برای خود انتخاب کنید
رسول خدا صلی الله علیه وآله: از پرخوری بپرهیزید، زیرا مایه فساد و تباهی بدن و موجب بیماری است و انسان را در عبادت سُست میکند. اگر سلامتی برایتان مهم است غذاهای مناسب را برای خود انتخاب کنید.
همچنین امام علی (ع)فرمود: کل و انت تشتهی و امسک و انت تشتهی "غذا بخور هنگامی که اشتها داری و دست از غذا خوردن بکش زمانی که هنوز اشتها داری".