آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۶۲۰۵
سفیر کره جنوبی در دانشگاه فردوسی مشهد:

تمایل داریم دانشجویان ایرانی بیشتری در دانشگاه‌های کره تحصیل کنند

سفیر کره جنوبی در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: تمایل داریم دانشجويان ايرانی بيشتری دانشگاه‌های كره جنوبی را برای تحصيل انتخاب کنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کیم سئونگ-هو سفير كشور كره جنوبی در جمهوري اسلامي ايران كه به منظور بازديد از امكانات ورزشي دانشگاه فردوسی مشهد و استان خراسان رضوی در برگزاري مسابقات تكواندو به مشهد سفر كرده بود، با حضور در دفتر ریاست دانشگاه با کافی، رئیس دانشگاه ديدار و گفتگو كرد.

 

سفير كشور كره جنوبی با اظهار خوشنودی در بازديد از يكي از دانشگاه هاي بزرگ كشور در خارج از تهران گفت: كشورش برنامه هاي تبادل علمي و مبادله دانشجوی قابل توجهي را آغاز كرده است.

 

وی بیان کرد: تمایل داریم دانشجويان ايرانی بيشتری دانشگاه های كره جنوبی را برای تحصيل انتخاب کنند.

 

كافي نيز در سخنان خود با اشاره به تعداد كم دانشجويان كره ای در دانشگاه فردوسی مشهد خواستار پيگيري سفير كشور كره جنوبی برای ايجاد ارتباطات بيشتر دانشگاهی شد.

 

در اين ديدار واحديان، مدير همكاري هاي علمي بين المللی دانشگاه فردوسی مشهد نيز گزارشي از سابقه همكاري های فعلی با دانشگاه های كره و تعداد دانشجويان شاغل به يادگيری زبان فارسی در سال هاي اخير ارائه کرد.

 

سفير كشور كره جنوبی ضمن بازديد از امكانات ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد با دانشجويان كره ای در این دانشگاه ديدار کرد.

 

لازم به ذكر است، در حال حاضر فقط  هفت دانشجو از كشوركره جنوبی در دانشگاه فردوسی مشهد مشغول به تحصیل هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار