آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۷۲۰۶
دبیر ستاد اربعین دانشگاهیان استان یزد خبرداد

حضور ۱۲۰۰ دانشجوی یزدی در پیاده‌روی اربعین/ مجوز خروج همه دانشجویان تا اخر هفته صادر می‌شود

دبیر ستاد اربعین دانشجویان استان یزد گفت: با تسهیل در روند اخذ مجوز خروج از کشور و حذف وثیقه نقدی برای دانشجویان مشمول خدمت سربازی، حدود۱۲۰۰ دانشجوی یزدی بدون وثیقه نقدی امسال به پیاده روی اربعین حسینی مشرف می‌شوند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

حسین نمونه، دبیر ستاد اربعین دانشجویان استان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: با تسهیل در روند اخذ مجوز خروج از کشور و حذف وثیقه نقدی برای دانشجویان مشمول خدمت سربازی، حدود۱۲۰۰ دانشجوی یزدی بدون وثیقه نقدی امسال به پیاده روی اربعین حسینی مشرف می شوند.

 

وی با تشکر از زحمات پرسنل نیروی انتظامی مشغول به خدمت در نظام وظیفه استان گفت: با تلاش بی وقفه و  فعالیت خارج از ساعات اداری پرسنل نظام وظیفه، تا کنون برای حدود ۷۰۰ نفر از دانشجویان مجوز خروج از کشور صادر شده و مجوز خروج  تا  پایان هفته برای تمام دانشجویان صادر می شود و دانشجویان می توانند با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ سایر مراحل را پیگیری کنند.


وی تصریح کرد: همچنین دانشجویانی که از طریق تعهد محضری و بسیج دانشجویی برای اخذ مجوز خروج اقدام نکردند، می توانند با وثیقه سه میلیونی نسبت به اخذ مجوز خروج از کشور از سازمان نظام وظیفه اقدام کنند.

 

دبیر ستاد اربعین استان با اشاره به این که بخش قابل توجهی از دانشجویان نیز که دارای کارت پایان خدمت بودند جهت حضور در پیاده روی اربعین اقدام کرده اند افزود:حضور جمع کثیری از دانشجویان مشغول به تحصیل در دارالعباده یزد  در این حماسه عظیم حسینی تاثیر بسزا و برکات معنوی فراوانی هم در خود زائر و هم در فضای جامعه خواهد اشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار