کد خبر:۵۵۷۶۱۱
فتاح اعلام کرد

خروج ۱۰۰ هزار مددجو از چرخه حمایتی کمیته امداد

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: کاهش بودجه کمیته امداد در فعالیت‌های این نهاد بی‌تأثیر نبوده است به طوری که امسال شاهد کاهش بودجه کمیته امداد بودیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  پرویز فتاح صبح امروز در حاشیه دیدار با مسؤولان استان بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کاهش بودجه کمیته امداد در فعالیت‌های این نهاد بی‌تاثیر نبوده است به طوری که امسال شاهد کاهش بودجه کمیته امداد بودیم.

 

وی بیان داشت: توانمندسازی مددجویان کمیته امداد برنامه محوری این نهاد است تا بتوانیم با کاهش جمعیت تحت پوشش شاهد خدمات بهتری به مددجویان باشیم.

 

رئیس کمیته امداد تصریح کرد: یکی از اقداماتی که برای توانمندسازی مددجویان در دستور کار داریم ایجاد اشتغال است، تا مددجوی کمیته امداد بتواند با اشتغال خود از چرخه کمیته امداد هم خارج شود.

 

فتاح با بیان اینکه برنامه‌های خوبی در بخش اشتغال برای مددجویان داریم، افزود: با اجرای برنامه‌های مختلف حوزه اشتغال و توانمندسازی، 100 هزار مددجوی کمیته امداد امسال از چرخه حمایتی این نهاد خارج خواهند شد.

 

وی با قدردانی از تلاش‌های مدیران کمیته امداد در استان بوشهر گفت: با اقدامات صورت گرفته در بخش‌های مختلف امسال 6 درصد از مددجویان کمیته امداد استان بوشهر از چرخه حمایتی خارج شدند و این رقم تا پایان سال هم افزایش خواهد یافت.

 

رئیس کمیته امداد اظهار داشت: وجود تاسیسات عظیم نفت و گاز در استان بوشهر فرصت مغتنمی برای ایجاد اشتغال برای مددجویان است و باید از این فرصت و منابع خدادادی بهترین استفاده را ببریم.

 

فتاح افزود: با یک کارآموزی و مهارت‌آموزی متناسب با ظرفیت‌های مناطق بومی و محلی با دریافت وام قرض‌الحسنه می‌توان به اشتغال پایدار و استقلال اقتصادی دست یافت.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: برخی افراد در مورد کمیته امداد تصور اشتباهی دارند و فکر می‌کنند کمیته امداد محلی دائمی برای دریافت خدمات است در صورتی که این تفکر اشتباه است و ما در تلاش برای توانمندسازی مددجویان برای خروج از چرخه کمیته امداد هستیم.

 

رئیس کمیته امداد اضافه کرد: در راستای تلاش برای کاهش جمعیت تحت پوشش، موضوع شغل یک مسئله محوری است و حوزه اشتغال کمیته امداد نهایت تلاش خود برای این امر را خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
زینب فردوس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۷
باید نظارت بر روی تسهیلات داده شده به مددجویان صورت بگیرد.خانواده ای را از نزدیک میشناسم که کمیته امداد به پسر بزرگ بعد از فوت پدر یک نیسان داد تا خرج مادر و سه یتیم دیگر را در بیاورد اما پسر بزرگ بعد از گرفتن نیسان آن را فروخت و برای خودش زمین خرید و یارانه تنها محل درآمد خانواده بود.
0
0
امین جلالیان
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۴
با سلام
مهمتر از فقر مالی؛ فقر آموزشی؛ فکری و عقلی است. در احادیث آمده است ٬هیچ فقری چون جهل نیست.٬
از عزیزان کمیته امداد درخواست دارم بیشتر از امداد مالی در امداد فکری به نیازمندان جامعه تلاش کنند. اگر فقر فکری و عقلی کاهش یابد خودبخود فقر مالی که سرچشمه اش همین فقر فکری است برطرف میشود.
یا علی
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار