کد خبر:۵۵۸۸۴۴
پرویز فتاح در غرفه خبرگزاری دانشجو:

آثار برجام را در زندگی مردم ندیدم/ بالاترین افتخارم این است که از رهبری حکم گرفتم

ما آثار برجام را در زندگی مردم ندیدیم. این یک واقعیت است، اشتغال باید رونق بگیرد، کسب و کار باید رونق بگیرد، صادرات باید افزایش یابد، اقتصاد مقاومتی که رهبری عزیز فرمودند باید به آن بیشتر پرداخته شود تا وضع زندگی مردم بهتر شود.

گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو - سید مصطفی موسوی نژاد، این روزها نمایشگاه مطبوعات میزبان چهره‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و ... می‌باشد که برای سر زدن به رسانه‌های مکتوب و غیرمکتوب می‌آیند. غرفه خبرگزاری دانشجو در همین راستا میزبان مهمان‌های متنوعی از اقشار مختلف نخبگان بوده است. یکی از این مهمان‌ها مهندس پرویز فتاح، رئیس کمیته‌امداد امام خمینی(ره) بود. در همین راستا با ایشان به گفتگو نشستیم و در یک فضای صمیمی در مورد آخرین رویدادهای کشور پرسش و پاسخی کوتاه را با ایشان ترتیب دادیم که به شرح ذیل می‌باشد:

 

 

شما مصاحبه ای داشتید راجع به نامزدی در انتخابات، بعضی ها تیتر زدند شما قطعا نامزد نمی‌شوید اما برخی رسانه ها در مقابل منتشر کردند سکوت فتاح در مقابل سوال کاندیدا شدن در انتخابات 96، لطف کنید و نظر قطعی خود را برای ما بگویید.

 

من چون خودم اهل سوال پیچ کردن و سوال پیچ شدن نیستم و خیلی ساده برخورد می‌کنم این طور برداشت می‌کنند. این هم شگرد رسانه‌ای است، چه کارش بکنیم. شما می‌توانید همان را یک سوژه دکتر سلامی هم بکنید. من سرم شلوغ هست و به کارم علاقه مندم و واقعا این کار را مهم می‌دانم چون از رهبری معظم انقلاب حکم گرفتم، این را بالاترین افتخار برای خود می‌دانم. اصلا جامعه محرومین برای ما خیلی مهم هستند، خیلی برای نظام و انقلاب باید مهم باشند و هستند، چرا من باید واقعا دنبال چیزی دیگری باشم؟ چرا؟ ما واقعا چه مشکلی در کارمان داریم؟ من به کارم علاقه مندم و نمی‌‍خواهم وقتم را صرف هیچ چیز حاشیه‌ای دیگری بکنم، جواب سوال شما را هم بارها داده‌ایم منتها رسانه‌ها همه‌اش با آن بازی می‌‎کنند تا یک چیزی از آن دربیاورند.

 

آقای مهندس شما هم اکنون با قشر مستضعف رابطه زیادی دارید مهمترین دغدغه این قشر از جامعه چیست؟ چه مشکلی بیش از سایر مشکلات این قشر را آزار می دهد؟

 

نمی‌شود گفت مهمترین مشکل‌شان دقیقا چیست. اصلا مهمترین مشکل آنها استضعاف آن‌هاست. ببینید زندگی آنها فاصله پیدا کرده است، آنها رفته‌اند روی خطوط قرمز، مشکل این است. دخل‌شان، خرج‌شان، این اوضاع تورم، رکود، بیکاری این‌ها را وقتی شما به زندگی‌شان سر می‌زنید می‌بینید چه عمقی پیدا کرده است.

 

آیا دوران پسابرجام مشکلی از مشکلات مردم ما به خصوص قشر مستضعف حل کرده است؟

 

ببینید ما آثارش را در زندگی مردم ندیدیم. این یک واقعیت است، ما به زندگی مردم سر می‌زنیم آثار پسابرجام را در زندگی آنها ندیدیم، اشتغال باید رونق بگیرد، کسب و کار باید رونق بگیرد، صادرات باید افزایش یابد، اقتصاد مقاومتی که رهبری عزیز فرمودند باید به آن بیشتر پرداخته شود تا وضع زندگی مردم بهتر شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار