آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۸۱۰۵

دفتر انجمن‌های علمی پرستاری و مامایی در دانشکده پرستاری اردبیل راه‌اندازی شد

دفتر انجمن‌های علمی دانشکده پرستاری و مامایی اردبیل با حضور معاونین آموزشی و پژوهشی این دانشکده پرستاری رسما آغاز به کار کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دفتر انجمن های علمی پرستاری و مامایی با حضور ناصر مظفری و فریده مصطفی زاده معاونین محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی رسما فعالیت خود را آغاز کرد

 

مظفری در جمع اعضای انجمن علمی دانشکده  ضمن تشکر از احساس مسئولیت دانشجویان در پیگیری  راه اندازی انجمن های علمی پرستاری و مامایی تاکیدکرد: این حرکت نباید در حد یک عنوان محدود شود.

 

وی از دانشجویان خواست با تلاش و کوشش خود در این انجمن ها برای الگو شدن در زمینه های تحصیلی، علمی ،اخلاقی و فرهنگی در بین سایر دانشجویان دانشکده الگو شوند.

 

معاونین آموزشی دانشکده پرستاری اردبیل تمرین کار تیمی و هم افزایی را از جمله خصلت های انجمن های علمی دانست و گفت: ضعف در کار تیمی یک آفت بزرگ برای جامعه و گروههای علمی است بنابراین دانشجویان باید تلاش کنند تا در همه حال روحیه کار تیمی در دانشکده را حفظ کنند تا بتوانند در آینده کشور نقش به سزایی ایفا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار