آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۴۰۹
سرپرست اورژانس کشور:

امکانات پزشکی در مرزهای مهران، چزابه و شلمچه ۲ برابر می شود

سرپرست اورژانس کشور گفت: با توجه به شرایط موجود امکانات پزشکی و اورژانسی و درمانی در سه مرز مهران، چزابه و شلمچه دو برابر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند امروز برای بازدید میدانی از وضعیت اورژانسی‌ها و امکانات موجود پزشکی و درمانی در این مرز به استان ایلام و مرز مهران سفر کرد.

 

پیرحسین کولیوند به عنوان یک مدیر توانا که سابقه بسیار درخشانی در انجام مدیریت جمعیت و شرایط بحرانی دارد این بار در لباسی جدید با عنوان رئیس مرکز اورژانس کشور به میدان آمده تا بتواند در کنار ارادت قلبی خود به اهل بیت (ع) به زائران این بزرگان و معصومان نیز خدمتی شایسته داشته باشد.

 

مشاور وزیر بهداشت با اشاره به تصادف شامگاه سه شنبه اتوبوس زائران در اقلید، اظهار داشت: کشته شدن 26 نفر از هم‌وطنانمان را که قصد زیارت از دیار خود راهی شده بودند را به تمامی مردم عزیز کشور و خانواده‌های آنها تسلیت عرض می‌کنم.

 

وی افزود: با توجه به افزایش حجم تردد خودروها در محورهای منتهی به مرزهای سه گانه در ایام اربعین لازم است که پلیس مراقبت بیشتری از این محورها داشته باشد تا از میزان این تصادفات کاسته شود.

 

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین با بیان اینکه مرز مهران از آمادگی خوبی برای تردد زائران برخوردار است، ابراز داشت: مشکلاتی که وجود دارد نیز در مرحله برطرف شدن است.

 

کولیوند به بسیج شدن اورژانسی‌ها در خدمت دهی به زائران حسینی اشاره و تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود امکانات پزشکی و اورژانسی و درمانی در سه مرز مهران، چزابه و شلمچه دو برابر می‌شود.

 

وی گفت: نیروهای ما از هر نظری برای انجام مأموریت های خود و خدمت به زائران اربعین آمادگی کامل دارند و تجهیزات و اکیپ‌ها در قالب نیروهای متخصص و مجرب و وظیفه شناس در محورها و مرزها مستقر شده‌اند.

 

سرپرست اورژانس کشور تصریح کرد: ما دغدغه‌ای جز تأمین امنیت سلامت زائران و خدمت مناسب و برگزاری مطلوب این مراسم معنوی بزرگ نداریم و امیدواریم که خدمتی شایسته و در خور مردم شایسته و عزیز کشورمان و همچنین سایر زائرانی که از کشورهای دیگر به مرزهای ما مراجعه می‌کنند داشته باشیم.

 

مشاور وزیر بهداشت مرز مهران را به منظور بازدید از مرز زرباطیه و کوت و به دره ترک نمودند.

 

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین افزود: در داخل کشور علاوه بر امکانات و تجهیزاتی که نسبت به سال قبل سه برابر شده است 220 پایگاه در قالب 14 هزار نفر محورهای مواصلاتی را پوشش می‌دهند.

 

وی عنوان کرد: در کشور عراق 40 گروه از متخصصان بهداشت مستقر شده‌اند که این افراد در رسانه‌های ملی عراق حضور پیدا می‌کنند و اطلاعات لازم بهداشتی و پزشکی را از طریق این رسانه‌ها به زائران عزیز ارائه می‌دهند.

 

کولیوند به حادثه تروریستی که در سامراء رخ داد اشاره کرد و گفت: همان روزی که حادثه رخ داد دو فروند هواپیما به عراق پرواز کردند که مجروحان را برای درمان به کشور منتقل کنند که در پرواز نخست 88 زائر مجروح این حادثه به بیمارستان‌های تهران منتقل شدند و تا کنون نیز بیش از 40 نفر از این مصدومان با وضعیت جسمی مناسب از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند.

 

وی اظهار داشت: شامگاه سه شنبه نیز در پروازی دیگر 14 مجروح و 8 شهید این حادثه تروریستی به تهران منتقل شده و در بیمارستان‌های تهران بستری شده‌اند.

 

در ادامه بازدید,دیداری نیز با مسئولان مرز زرباطیه انجام ‌شدکه در این دیدار مسئولان درباره مشکلات و مسائل موجود در دو مرز و برگزاری مراسم اربعین تبادل نظرنمودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار