آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۷۴۷

تظاهرات گسترده در کره جنوبی علیه رئیس جمهور

ده‌ها هزار تن از مردم کره جنوبی امروز (شنبه) در سئول پایتخت این کشور راهپیمایی اعتراضی برای برکناری رئیس جمهور برگزار می‌کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این سومین تظاهرات علیه رئیس‌جمهور پارک گئون های، رئیس جمهور کره جنوبی به خاطر رسوایی سیاسی اخیرش است و پیش بینی می‌شود بزرگترین تظاهرات از هزاره دوم باشد.

 

سازمان دهندگان تظاهرات پیش بینی کردند نزدیک به ۵۰۰ هزار تن از سراسر کره جنوبی در این تظاهرات مشارکت کنند همزمان پلیس پیش بینی کرده که بین ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تن در این تظاهرات حضور یابند.

 

تظاهرات مذکور راس ساعت چهار بعد از ظهر به وقت محلی برگزار شده و از میدان سئول تا دفتر ریاست جمهوری ادامه خواهد داشت.

 

پلیس محلی پیش بینی کرده که ده‌ها هزار معترض در نزدیکی شهرداری سئول و دروازه کاخ قدیمی در این شهر تجمع کنند.

 

این تظاهرات بزرگترین تجمع اعتراض آمیز از زمان دموکراسی شدن کره جنوبی حدود ۳۰ سال قبل محسوب می‌شود.

 

چوئی سون سیل، دوست پارک گئون های به سوء استفاده از روابطش با رئیس جمهوری کره جنوبی و  استفاده از این نفوذ برای جمع آوری ده‌ها میلیون دلار متهم شده است.

 

با وجود خشم مردم از این رسوایی سیاسی احزاب اپوزیسیون فعلا دنبال استیضاح یا استعفای پارک گئون های نیستند؛ چرا که نگران این مساله هستند که این روند بر رقابت ریاست جمهوری سال جاری میلادی در کره جنوبی اثر بگذارد. آنها تهدید کردند اگر رئیس جمهوری کره جنوبی خودش را از امور دولتی دور نکند و از آن فاصله نگیرد کمپینی برای استعفایش به راه می‌اندازند.

 

گمان می‌رود که راهپیمایی امروز مردم در سئول بزرگترین از راهپیمایی ۱۰ ژوئن ۲۰۰۸ علیه از سرگیری دولت برای افزایش واردات آمریکایی به کشور باشد که در آن ۸۰ هزار تن حضور یافتند.

 

پارک گئون های روز سه شنبه در تلاش برای ثبات وضعیتش اعلام کرد اجازه خواهد داد پارلمان نخست وزیر را تعیین کند اما احزاب اپوزیسیون گفتند که اظهارات وی بدون تعهدات خاص در مورد انتقال قدرت بی پایه و اساس است.

 

از زمان ریاست جمهوری پارک گئون های، تنها ۱۵ ماه باقی مانده است و اگر پیش از این مدت استعفا دهد انتخاباتی باید ظرف ۶۰ روز برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار