کد خبر:۵۵۹۹۵۱
مدیر موسسات پارک علم و فناوری خراسان رضوی:

تصویب ۴۵ میلیارد تومان اعتبار طی ۲ سال گذشته به طرح‌های دانش بنیان خراسان رضوی

مدیر موسسات پارک علم و فناوری خراسان رضوی از مصوب شدن ۴۵ میلیارد تومان اعتبار طی دو سال گذشته به ۷۰ طرح دانش بنیان در استان خبر داد و گفت: این تسهیلات در حوزه‌های لیزینگ، نمونه سازی، ضمانت نامه‌ها و پیش از تولید بوده‌ است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سید مهدی مظلوم‌زاده امروز در نشست خبری دستاوردهای شرکت دانش بنیان نیرو نماد خراسان با اعلام این خبر که کارگروه حل مشکلات شرکت‌های دانش بنیان تشکیل شده که هر دو هفته یک بار اقدام به برگزار جلسه می‌کند، گفت: در چارچوب قانون شرکت‌های دانش بنیان تعاملات ویژه‌ای با شرکت‌ها داریم و این شرکت‌ها در قالب همین چارچوب‌ها وارد عمل می‌شوند.

 

مدیر موسسات پارک علم و فناوری خراسان رضوی با تاکید بر این موضوع در قانون شرکت‌های دانش بنیان حمایت‌های ویژه‌ای برای این شرکت‌ها در نظر گرفته شده است، ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان چه در محل پارک مستقر باشند و چه خارج از آن می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

 

وی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به این مطلب که 20 تا 25 درصد شرکت‌های خراسان رضوی در حوزه صنایع شیمیایی فعال هستند، تصریح کرد: طی دو سال گذشته حدود 45 میلیارد تومان برای شرکت‌های دانش بنیان استان مصوبه داشتیم که این میزان برای 70 طرح دانش بنیان در حوزه‌های لیزینگ، نمونه سازی، ضمانت نامه‌ها و پیش از تولید بوده‌اند.

 

مظلوم زاده تاکید کرد: پارک علم و فناوری تسهیلات پولی ارائه نمی‌کند، بلکه پارک با استفاده از مشاورانی که داراست اقدام به تسهیل گری امور می‌کند.

 

مدیر موسسات پارک علم و فناوری خراسان رضوی در پایان به حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره و تصریح کرد: تمامی حمایت‌های صندوق در بخش تسهیلات نیست، بلکه بنا دارد در بحث لیزینگ هم فعال‌تر شود تا به این منظور قدرت رقابت را بالا ببرد.

 

ساخت ۲۳محصول دانش بنیان طی پنج سال اخیر

 

در ادامه این نشست محسن قدریان، مدیرعامل شرکت دانش بنیان نیرونماد خراسان گفت: این شرکت از شرکت‌های برتر دانش بنیان و دانش محور و تحقیقاتی تولیدی خراسان رضوی است که از سال 81 فعالیت حرفه‌ای خود را در ساخت دستگاه تصفیه فیزیکی روغن ترانسفورماتورهای برق آغاز کرده است.

 

وی ادامه داد: از سال 90 تا کنون توانسته‌ایم 23 محصول دانش بنیان کاربردی را هم اختراع و از مرحله ایده به عمل برسانیم.

 

مدیر عامل شرکت دانش بنیان نیرو نماد خراسان بیان داشت: کاربردی بودن، در خدمت صنعت بودن، داشتن صرفه اقتصادی و بومی بودن از جمله نکاتی است که در حین ساخت محصول به آن توجه می‌کنیم.

 

قدریان ارتباط با دانشگاه را یکی از برنامه‌های این شرکت خواند و تصریح کرد: در حال حاضر با دو دانشگاه وارد عقد قرارداد شده‌ایم.

 

مدیرعامل شرکت دانش بنیان نیرونماد خراسان در پایان گفت: طی دو سال گذشته برای بیش از 100 نفر اشتغال زایی داشته‌ایم که بیش از نیمی از این تعداد تحصیلکردگان دانشگاهی بوده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار