آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۰۷۹
خبرگزاری دانشجو گزارش می‌دهد

چهارمین شب اعتراضات خیابانی در آمریکا/ حرکت معترضان به سمت برج ترامپ

رسانه های بین‌المللی گزارش‌های متعددی از شدت گرفتن حملات نژادپرستانه در آمریکا بعد از انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور بعدی این کشور منتشر کرده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، گزارش های متعدد در رسانه ها و شبکه های اجتماعی از شدت گرفتن حملات نژادپرستانه به اقلیت های نژادی و مذهبی در آمریکا پس از انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور بعدی این کشور حکایت دارند.

 

روزنامه گاردین، خبرگزاری آسوشیتدپرس، خبرگزاری الجزیره، شبکه خبری سی ان ان، پایگاه یو اس نیوز و تعداد زیادی از دیگر رسانه های بین المللی ظرف روزهای گذشته گزارش های متعددی درباره شدت گرفتن حملات نژادپرستانه در آمریکا به ویژه علیه مسلمانان منتشر کرده اند. 

 

این گزارش ها حاکی است انتخاب دونالد ترامپ که وعده حذف مهاجران غیرقانونی و جلوگیری از ورود مسلمانان به خاک آمریکا را یکی از محورهای کارزار انتخاباتی اش قرار داده بود هواداران وی را برای حمله به گروهای اقلیت جسورتر کرده است.

 

روز شنبه دیلی میل گزارش داد یک زن شهروند آمریکا که اصالت ایرانی دارد هنگام صحبت با پدرش به زبان فارسی در قطار با پرخاش کلامی زنی دیگر رو به رو شد که وی را «تروریست خاورمیانه ای» خطاب کرد و گفت که ترامپ او را به کشورش بازخواهد گرداند.

 

ایوت لولهام که متولد ایران است و به چهار زبان تسلط دارد از این زن فیلم گرفته و آن را در فیسبوک قرار داده است. در این فیلم، زن خطاب به وی می گوید: «ترامپ احتمالا تو را (به کشورت) برمی گردارند.همین الان داری با کاری که می کنی قانون را زیر پا میگذاری.»

 

وی می افزاید: «این زن یک آدم خطرناک از خاورمیانه است. تروریست خاورمیانه ای است، او علیه شهروندانی مانند من اقدامات تروریستی انجام می دهد و احتمالا به کشورش بازگردانده می شود.

 

 

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، اعتراضات در شهرهایی مثل نیویورک و شیکاگو و نیز شهرهای دیگری مثل ماساچوست، آیووا سیتی، ورکستر و سایر شهرها برگزار شد که عمدتا مسالمت‌آمیز بود.

 

معترضان در میدان یونیون نیویورک به سمت برج ترامپ که اطراف آن به دست نیروهای امنیتی بسته شده بود، حرکت کردند. این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا به همراه تیم خود در این ساختمان حضور دارد و مشغول تدوین طرح‌های گذار سیاسی است.

 

در میان معترضان چهره‌های شاخصی مثل مایکل مور، فیلم ساز آمریکایی به چشم می‌خورد که در پیامی توئیتری از ترامپ خواسته بود کناره گیری کند. یکی از طراحان مد و لباس که در اعتراضات نیویورک حضور داشت، گفت: نمی‌توانم اجازه دهم که دونالد ترامپ این کشور را اداره کند و به کودکان ما نژاد پرستی، سکسیسم و تعصب بیاموزد. او با کلماتش اختلاف‌پراکنی می‌کند. او باید برود. هیچ جایی برای نژادپرستی در جامعه آمریکا وجود ندارد.

 

در لس‌آنجلس چندین تن از مردم در اعتراض به ریاست جمهوری ترامپ سخنان او علیه مسلمانان وعده ترامپ برای اخراج مهاجران غیرقانونی از این کشور و سخنان او علیه زنان به خیابان‌ها آمدند. رسانه‌های محلی در آمریکا از دستگیری حدود ۱۵۰ تن از معترضانی که علیه دونالد ترامپ تظاهرات کرده بودند، خبر داده‌اند. به نوشته روزنامه لس‌ آنجلس تایمز، این تظاهرکنندگان پس از آن که به دستور پلیس برای متفرق شدن عمل نکردند، دستگیر شدند.

 

در شهرهای دیگر آمریکا هم معترضان با تجمع‌های خیابانی مخالفت خود با سیاست‌های مناقشه‌برانگیز ترامپ که در دوران کارزارهای انتخاباتی بارها تکرار شد، اعلام کردند.

 

این در حالی است که به نظر می‌رسد ترامپ در نخستین اظهارنظرهای خود پس از پیروزی در انتخابات، لحن ملایم‌تری نسبت به شعارهایش اتخاذ کرده است. برای مثال، او که پیش‌تر گفته بود طرح بیمه درمانی باراک اوباما را متوقف خواهد کرد، اکنون می‌گوید شاید بخش‌های اصلی این طرح را حفظ کند.

 

در نمونه‌ای دیگر وقتی از ترامپ سوال شده که اکنون که به کاخ‌سفید راه یافته آیا هیلاری کلینتون را به اتهام استفاده از ایمیل شخصی در هنگام وزارت امور خارجه به زندان خواهد انداخت، گفته موضوعاتی چون بیمه همگانی، اشتغال، کنترل مرزها و اصلاح نظام مالیاتی از اولویت بیشتری برخوردارند.

 

دونالد ترامپ روز ۲۰ ژانویه سال آینده میلادی با سوگند رسمی در برابر کنگره آمریکا، رسما جایگزین باراک اوباما می‌شود که برای دو دوره رئیس جمهوری این کشور بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Sweden
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
این انقلاب رنگی است و شخص جرج سوروس و نهادهای به اصطلاح مردمی مورد حمایت وی در پس آشوبها هستند. این است رویکرد اقشار قانون گرا و تحصیلکرده در تمام جهان نسبت به نتیجه ای که قبولش ندارند. می توانید به آسانی ببینید کسانی ترامپ را متهم به خشونت طلبی می کنند چقدر خودشان مهربان و صلح طلب هستند!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار