آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۴۰۳
از تولید شخصیت‌های کارتونی تا اسباب بازی

کارآفرینی که شخصیت آفرینی می‌کند

«بابک دولت‌پور» کارآفرین نوآوری است که با راه‌اندازی کارگاه عروسک‌سازی و از طریق شخصیت آفرینی‌های کارتونی کسب درآمد می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت خبری کمیته امداد؛ «بابک دولت‌پور» ۲۵ ساله و ساکن بخش آبی‌بیگلو از توابع استان اردبیل است، وی که زمانی به دلیل مشکلات معیشتی و دست و پنجه نرم کردن با مسائل مختلف، مجبور بود برای رفاه خانواده‌اش به استان‌های دیگر سفر کند و مشغول به کار شود، اینک با راه‌اندازی یک کارگاه کوچک عروسک سازی، علاوه بر خود، برای ۳۰ نفر دیگر نیز اشتغال ایجاد کرده است، کارگاه این کارآفرین مملو از پارچه‌، پشم، فلز و چوب است، دو دستگاه برقی در بین لوازم عروسک سازی به چشم می‌خورد، او پس از انجام کارهایش، کنارمان می‌آید و با هم گفت‌وگو می‌کنیم.
 

 این کارآفرین اردبیلی در مورد نحوه کارآفرینی اش گفت: پس از فوت پدرم، به هر دری می‌زدم تا لقمه نانی به دست آورده و بر سر سفره خانواده‌ام بگذارم، مجبور بودم به استان‌ها و شهرهای مختلف سفر کرده و با انجام کارهای سخت، دستمزدی بگیرم. به ناچار در مقطع سوم دبیرستان ترک تحصیل کردم و در گرما و سرمای شدید مشغول به کار شدم. اما زندگی به سختی پیش می‌رفت و نمی‌توانستم از عهده تمامی مخارج و مشکلات برآیم. تا اینکه یک روز، در راه بازگشت از استان همدان، عروسکی توجهم را به خود جلب کرد و ذهنم را به خود مشغول ساخت. آن را خریدم و به خانه بردم. خواهرم خیاطی می‌کرد و تا حدودی عروسک سازی بلد بود. عروسک را به او نشان دادم و گفتم: «می‌توانیم از این عروسک‌ها تولید کنیم؟!» در ابتدا فقط یک حرف بود، شاید ایده‌ای ناپخته که دور از ذهن همه خانواده می‌آمد. اما با ممارست هر چه بیشتر، توانستم همه را قانع کنم تا شروع به کار کنیم. عروسکی که خریده بودم را شکافتیم و نمونه‌های طراحی شده‌اش را استخراج کردیم. بعد پارچه تهیه کرده و اولین عروسک دست ساز خودمان را ساختیم.

 

وی افزود: با توجه به اینکه خانواده همسرم تحت حمایت کمیته امداد قرار داشتند، از این طریق به واحد اشتغال و خودکفایی معرفی شدم و با دریافت یکصد میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی، کارگاه کوچکی را اجاره کرده و با تهیه دستگاه، لوازم و وسایل مورد نیاز، به ساخت عروسک به صورت حرفه‌ای پرداختم. همین امر موجب شد تا به کارمان وسعت بیشتری بدهیم و الان یک کارگاه، انباری و فروشگاه کوچک اجاره کرده‌ایم که ماهانه بیش از ۱۵ میلیون ریال سود خالص به همراه دارد و خدا را همواره شاکریم.

 

دولت پور ادامه داد: ابتدا عروسک‌ها را کنار خیابان برده و می‌فروختم اما حالا فروشگاهی برای فروش تولیدات داریم. هم اکنون خیلی‌ از فروشگاه‌های بزرگ استان سفارشات عمده می‌دهند و عروسک‌های مختلفی می‌خواهند و برخی از مشتریان نیز حضوری مراجعه می‌کنند. اما با این حال، باز هم برای فروش محصولات مجبورم وانت کرایه کرده و به سایر شهرها بروم. اکنون ۲۰ بانو با دوخت عروسک در منزل، چهار نفر در کارگاه، سه جوشکار و سه نجار در ساخت و تولید عروسک یاری‌ام می‌کنند که با کمک آنان توانسته‌ام محصولاتم را از نظر کمی و کیفی ارتقا دهم. خدا را شکر روزگار خوبی داریم و فقط منتظر حمایت‌های هر چه بیشتر مسئولان هستیم تا به کارگاه توسعه داده و بتوانیم محصولات‌مان را به شکل ساده‌تری به فروش برسانیم.

 

قطع فقر بین نسلی، مدنظر کمیته امداد است

 

وی با اشاره به حمایت های کمیته امداد گفت: یکی از راهکارهای اساسی کمیته امداد برای توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت، ایجاد اشتغال و کسب درآمد برای سایر اعضای خانواده است تا از این طریق آنان برای خود شغل مناسبی ایجاد کرده و بتوانند بر روی استعداد و توانایی‌های خود تکیه کنند. بر این اساس نیاز خانواده به کمیته امداد و حمایت‌های این نهاد به حداقل رسیده و قطع فقر بین نسلی که یکی از برنامه‌های مهم کمیته امداد محسوب می‌شود، به ثمر خواهد نشست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار