آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۴۴۵
سخنگوی کرملین اعلام کرد

احتمال دیدار ترامپ و پوتین پیش از مراسم تحلیف

سخنگوی کرملین درباره دیدار احتمالی رئیس جمهوری روسیه با رئیس جمهور منتخب آمریکا سخن گفت و اعلام کرد: بعید نیست پیش از مراسم تحلیف در آمریکا، دو طرف با یکدیگر گفتگو کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه لبنانی النشره، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین توضیحاتی را در خصوص دیدار احتمالی میان پوتین و ترامپ ارائه کرد.

 

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص اظهار داشت: بعید نیست دو طرف پیش از برگزاری مراسم تحلیف در آمریکا، گفتگویی با یکدیگر داشته باشند.

 

وی افزود: نمی دانم که این گفتگو انجام خواهد شد یا نه؛ اما نمی توان آن را بعید دانست.

 

پسکوف همچنین تصریح کرد: بالاخره، پوتین برای ترامپ پیام تبریک ارسال کرده است و ممکن است گفتگویی هم میان دو طرف انجام شود.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار