محمدجواد كريميقدوسي عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجو، در واكنش به اعتراضات مردم آمريكا نسبت به نتيجه انتخابات رياستجمهوري كشورشان، اظهار داشت: انتخابات آمريكا زيرنظر ساختار ويژه كالجهاي انتخاباتي اين كشور كه همواره روال به اين شكل بوده برگزار شده است.
وي با اشاره به راي بالاي دونالد ترامپ در انتخابات رياست جمهوري آمريكا، افزود: نقض اين مسئله مانند نقض كردن راي ۴۰ ميليوني مردم ايران است. در انتخابات ۸۸ رياست جمهوري كشورمان كلينتون دست اندركار فتنه ۸۸ و حامي اغتشاشات بود. وي خط قرمزي بر راي ۴۰ ميليوني مردم ايران كشيد و با پشتيباني مالي از اين مسئله آن را حمايت كرد؛ حال شاهديم كه امروز مشابه اين اتفاق دامنگير خودشان شده است.
كريميقدوسي تصريح كرد: اينگونه نيست كه تمامي معترضين به نتيجه انتخابات طرفداران ترامپ باشند بلكه قطعا حكومت بخشي از اين هيجانات را مهندسي و مديريت ميكند. از اين رو نميتوان گفت كه ۱۰۰ درصد اين تحركات خودجوش است.
عضو كميسيون امنيت ملي تصريح كرد: تحليلي كه از اين روند ارائه مي شود اين است كه مديران هدايت كننده اعتراضات در آمريكا تبعات انتخابات را به ضرر نظام سرمايه داري حاكم بر اين كشور دانسته و تا جايي اين اعتراضات را مديريت مي كند تا حكومت درخواست ابطال نتيجه انتخابات را بدهد و رسما رئيس جمهور آمريكا را نپذيرند.
كريمي قدوسي تاكيد كرد: تيمي كه امروز جريانات داخلي آمريكا را كارگرداني مي كند همان تيمي است كه در فتنه ۸۸ پشت سر جريان فتنه قرار گرفت و حتي با وارد كردن ناتو در اين ماجرا به آشوب گران اين پيغام را دادند كه اگر ما در خواست كنيد ما حمله نظامي به ايران را اغاز خواهيم كرد. در آن زمان يكي از سران فتنه براي ايجاد اغتشاش در اين ماجرا از ملك عبدالله يك ميليارد دلار كمك مالي دريافت كرد.
وي يادآور شد: در حال حاضر دو گروه دموكرات و جمهوري خواه وامدار شركت هاي چندمليتي هستند چراكه قدرت اقتصادي در اين كشور بين دموكرات ها و جمهوري خواه ها تقسيم شده است و تنها ۶۵ درصد از ثروت آمريكا از طريق اين شركت ها مختص ۵-۶ هزار نفر در اين كشور شده است.
عضو كميسيون امنيت ملي در پايان خاطرنشان كرد: معتقدم آمريكا امروز مستعد يك بيداري بزرگ فكري و عقلي است و اگر جمهوري اسلامي بتواند مباني فكري اداره جهان را به مردم اين كشور منتقل كند حتما شاهد تغيير ريشه اي در اين كشور خواهيم بود. آمريكا ديگر از اين پس روي ارامش به خود نخواهد ديد چراكه بحث بسيار فراگيرتر از آن چيزي است كه در رسانه هاي داخلي تاكنون به آن پرداخته شده است.