آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۱۰۵۱

پسران مبارک دیگر به زندان باز نمی‌گردند

دادگاه تجدید نظر قاهره با صدور حکمی نهایی در پرونده اختلاس از دارایی‌های کاخ‌های ریاست جمهوری، اعلام کرد پسران مبارک دیگر به زندان باز نمی‌گردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دادگاه تجدید نظر مصر حکمی نهایی صادر کرد که بر اساس آن پسران مبارک در پرونده اختلاس از دارایی‌های کاخ‌های ریاست جمهوری به زندان باز نخواهند گشت.

 

روزنامه «الیوم السابع»، گزارش داد که «علاء و جمال مبارک» پسران «حسنی مبارک» رئیس جمهور مخلوع مصر که پیشتر به قید وثیقه آزاد شده بودند دیگر به زندان باز نخواهند گشت.

 

دادگاه جنایی مصر در 12 اکتبر سال 2015 دستور داده بود که پسران مبارک در پرونده اختلاس از دارایی‌های کاخ‌های ریاست‌ جمهوری مصر دوران سه سال محکومیت خود را گذرانده و باید آزاد شوند.

 

دادستانی مصر به این تصمیم دادگاه اعتراض و اعلام کرده بود که تبدیل زمان بازداشت علاء و جمال در پرونده‌های قتل معترضان و فساد اقتصادی بورس به مدت زمان محکومیت آن‌ها در پرونده قصرهای ریاست جمهوری اشتباه بوده است.

 

دادستانی مصر از دادگاه تجدید نظر خواسته بود دو متهم را بار دیگر زندانی کنند تا محکومیت 3 سال زندان در پرونده اختلاس از دارایی‌های قصرهای ریاست جمهوری را بگذرانند که دادگاه تجدید نظر این اعتراض را رد کرد و حکم نهایی آزادی پسران مبارک را صادر کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار