کد خبر:۵۶۲۸۳۸
پروفسور علي گرجي خبر داد

سومين كنگره بين‌المللي اضطراب با حضور اساتید برجسته ایرانی و خارجی

این کنگره باحضور جمعي از اساتيد برجسته ايراني و ۱۰ تن از اساتيد بين المللي از آمريكا، استراليا، سوئيس، آلمان، كانادا و انگليس در تاريخ ۳ و ۴ آذر ماه ۹۵ به همت مركز علوم اعصاب شفا بيمارستان خاتم الانبياء تهران و بنياد شهيد و امور ايثارگران در محل سالن همايش معاونت توانبخشي جمعيت هلال احمر جنب بيمارستان خاتم الانبياء (ص) برگزار مي گردد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پروفسور علي گرجي دبير علمي كنگره اهداف اصلي اين همايش را آشنايي بيشتر با روش هاي مديريت تنش ها و اضطراب در جامعه، درمان بيماري هاي اضطرابي بخصوص بيماري استرس پس از سانحه(PTSD)  و آشنايي با مكانيسم هاي علوم اعصاب در پيشگيري و درمان اضطراب مطرح نمود. وي افزود كه تنش و اضطراب يكي از مشكلات عمده بهداشتي در سراسر جهان مي باشد كه در صورت عدم برنامه ريزي صحيح مي تواند به يكي از معضلات جوامع بشري در آينده بسيار نزديك تبديل گردد كه سازمان هاي بين المللي نظير سازمان بهداشت جهاني در چند سال گذشته تلاش هاي گسترده اي در جهت پيشگيري و حل اين معضل بهداشتي- اجتماعي را آغاز نموده اند. تحقيقات نشان داده است كه تغيير سبك زندگي در چند دهه اخير به همراه وقايعي نظير جنگ باعث شده است تا نزديك به يك سوم از جمعيت بشري در دورههايي از زندگي شان دچار مشكلات اضطرابي شوند. در اين ميان كودكان يكي از آسيب پذيرترين گروه ها در برابر تنش ها مي‌باشند.

 

وی افزود: تنش و اضطراب با كاهش سطح بازدهي فردي، افزايش مصرف بي رويه دارو جهت درمان بيماريهاي جسمي كه به دنبال مشكلات روحي ايجاد مي شوند، ايجاد معضلات اجتماعي نظير اعتياد و طلاق و ... باعث وارد آوردن هزينه هاي هنگفت به سيستم اقتصادي هر كشوري ميگردد. انجام طرحهايي نظير اضطراب زدايي از جامعه مي تواند بعنوان يك طرح ملي اقتصاد مقاومتي در جامعه علاوه بر ارتقاء سلامتي سبب جلوگيري از هدر رفتن منابع مالي كشور گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار