به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد رضا حسنی آهنگر در دیدار جمعی از روسا و اساتید دانشگاههای استان زنجان با تشریح تاریخ شکل گیری دانشگاه امام حسین (ع) و اهداف مورد نظر از راهاندازی آن اظهار کرد: این دانشگاه در سال 63 و با هدف کمک به کمبودهای جنگ و با اعلام آمادگی اساتید دانشگاههای تهران راهاندازی شده و با تغییرات روی داده، طی سالهای بعد از جمله جدا شدن دانشکده پزشکی (بقیهالله) و همچنین جدا شدن دانشکده افسر و تربیت پاسدار در سال 87 به شیوه فعلی فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه دانشگاه جامع امام حسین (ع) در حال حاضر با 11 دانشکده و پژوهشکده زیر مجموعه فعالیت میکند، اضافه کرد: این دانشگاه در حوزههای امنیتی، دفاعی، علوم انسانی، مدیریت، علوم پایه، فنی و مهندسی با گرایشهای متفاوت دانشجو تربیت و فعالیت میکند.
*دانشگاه امام حسین 57 مرکز تحقیقاتی در زیرمجموعه خود دارد
رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) از فعالیت 50 گروه علمی زیر نظر دانشگاه جامع امام حسین (ع) خبر داد و تصریح کرد: در این دانشگاه 57 مرکز تحقیقاتی و مطالعات ساماندهی شدهاند.
حسنی آهنگر با تاکید بر فراهم شدن زیرساختهای خوب علمی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) افزود: برخی از آزمایشگاه این دانشگاه جزو آزمایشگاههای مرجع محسوب شده و درهای آن به روی همه دانشجویان و اساتید باز است.
وی به وجود امکانات هوا و فضای مطلوب از جمله فرودگاه و تونلهای بادی و همچنین امکان تست برای استفاده در ردههای مختلف صوتی از جمله ماوراء صوتی در دانشگاه امام حسین (ع) اشاره و تاکید کرد: حدود 150 نفر از دانشجویان دانشگاههای معتبر کشور با استفاده از امکانات این دانشگاه دورههای تحصیلی خود را به پایان رساندهاند.
رئیس دانشگاه امام حسین(ع) با اشاره به وجود امکانات راداری و همچنین رصد ماهوارهای در دانشگاه جامع امام حسین(ع) ابراز کرد: مشابه این زیرساختها در حوزه علوم دریایی هم فراهم شده است و با کمکهای معاونت ریاست جمهوری این دانشگاه دانشجویان را در حوزههای تحقیقاتی فناوری و اطلاعات، دفاع سایبری، ناتوان کنندهها و علوم پایه حمایت میکند.
حسنیآهنگر تعداد دانشجویان دانشگاه امام حسین (ع) را 2 هزار و 400 دانشجو اعلام کرد و افزود: 300 نفر از این مجموع در مقطع دکترا و بقیه در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند، که در این راستا تمرکز بر روی کیفیت است.
وی با اذعان به فاصله گرفتن از فلسفه وجودی دانشگاه امام حسین (ع) طی سالهای گذشته اضافه کرد: تلاش میشود دانشگاه منطبق با فلسفه راهاندازی آن یعنی برای نیازهای سپاه با پیوند مناسب با جامعه دانشگاهی کشور فعالیت کند، تا پلی باشیم بین صنایع دفاعی با نیازهای انقلاب اسلامی و نیازهای سپاه با جامعه دانشگاهی، به طوری که این دانشگاه طراح مسائل باشد، امری که در دنیا هم معمول است.
حسنیآهنگر از ثبت 170 ایده در سایت ایده پروری راهاندازی شده توسط دانشگاه امام حسین (ع) خبر داد و افزود: 40 مورد از این ایدهها به مرحله داوری رسیده، که از این مجموع 12 مورد به مرحله عقد قرارداد و پنج مورد از قراردادها هم نهایی شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه امام حسین (ع) متولی کسر خدمت و یا جایگزین، کل سپاه شده است، ادامه داد: این امکان خوبی برای استانها فراهم میکند تا اگر کسی پروژه تعریف شدهای را به سرانجام برساند، آن را گرفته و ضمن انجام آن به عنوان کار پایان نامهای، از آن به عنوان کسر و یا جایگزین خدمت استفاده کند.
*دانشگاه امام حسین موظف به برقراری اتصال بین سپاه و جامعه دانشگاهی است
رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) طراحی سایت رشد دانشگاه امام حسین (ع) را هم یادآور شد و گفت: دانشگاه امام حسین (ع) امکان ایجاد اتصال بین جامعه دانشگاهی و همچنین سپاه و صنایع دفاعی هم را میسر میدهد، چنانکه معاونت تحقیقات صنعتی سپاه ما را موظف به انجام این کار کرده است.
حسنیآهنگر پیدا کردن هستههای تحقیقاتی و مطالعاتی در استانها را از عوامل آزاد شدن پروژهها و منابع اعتباری دانست و تاکید کرد: یادمان باشد کشور ما طی سالهای گذشته مسئله مهمی به نام جنگ را حل کرد که بعد از قرنها حتی یک وجب از خاکش را به دشمن نداد که این موفقیت مدیون مدیریت اعمال شده در آن مقطع است.
وی تشکیل قرارگاهی که به درد استان بخورد را از راهکارهای پیش رو برای حل مسائل و مشکلات موجود اعلام کرد و گفت: باید از ظرفیتهای موجود در استان به نفع مردم همان استان از جمله زنجان استفاده کرد که محقق شدن آن نیازمند همت و توجه به ظرفیتهای بومی است.
رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با تاکید بر اینکه این دانشگاه در حد توان خود که کم هم نیست، به جامعه دانشگاهی استانها از جمله زنجان کمک خواهد کرد، ادامه داد: این دانشگاه اختیارات خوبی هم دارد، چرا که در این رابطه قوانین و مقررات منعطفی در سپاه و بسیج تدوین شده است.
حسنیآهنگر به مشکلات موجود در سطوح ارتقای اساتید در سطح کشور اشاره و تصریح کرد: در این حوزه در دامهایی افتادیم که خودمان از آنها گله داریم و همان مشکلات را برای دانشجویان دیگر ایجاد میکنیم.
*نظام سلطه نظامات مورد نظر را خوب تدوین کرده است
وی با بیان اینکه نظام سلطه نظامات مورد نظر را خوب تدوین و طراحی کرده است، اضافه کرد: مقالههای ISI که همه به آن گلهمند هستند، همه را راضی میکند، یادمان باشد ما هم چنینی طراحی را نیاز داریم، امری که همه به آن معترف هستیم و عملیاتی شدن آن نیازمند اقدام است.
رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با تاکید بر اینکه انجام یکی از پروژه مهم برای سپاه وتو محسوب میشود، ادامه داد: به نظر این راهکار میتواند در استان زنجان هم راهگشا باشد تا بتوان با استفاده از این ظرفیت مشکلاتی را برای استان حل کرد.
حسنیآهنگر تشکیل هستههای رابط بین استان زنجان و دانشگاه امام حسین (ع) را از پیشنهادهای خود اعلام کرد و گفت: این کارگروه میتواند در حوزههای مختلف وارد عمل شده و از ظرفیتهای دانشگاه امام حسین (ع) به نفع استان از جمله گرفتن پروژه، کسر خدمت و ایدهپردازی استفاده کند.
وی تاکید کرد: اختلافات داخلی و بین دانشگاهی نباید استان را از گرفتن سهم ملی باز دارد و در این رابطه منافع دانشگاهی و سازمانی باید به نفع منافع استانی کنار گذاشته شود.
منبع:فارس