آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۳۱۷۲

عقب‌نشینی پارلمان رژیم صهیونیستی/ قانون منع پخش اذان در فلسطین اشغالی تغییر می‌کند

پارلمان رژیم صهیونیستی قانون منع پخش اذان در مساجد فلسطین اشغالی را به ممنوعیت اذان صبح محدود کرده و دوباره آن را برای رای‌گیری به جریان انداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) با تغییر قانون منع پخش اذان در مساجد شهر قدس و اراضی اشغالی، بار دیگر آن را در دستور کار خود و برنامه رای‌گیری برای تصویب آن قرار داد.

 

کابینه وزرای رژیم صهیونیستی دو هفته قبل طرحی را به کنست داد که طی آن مساجد فلسطین اشغالی از پخش اذان توسط بلندگوها منع می‌شدند. کنست نیز در حالی که قصد برگزاری رای‌گیری تصویب آن را داشت، به دلیل مخالفت «یاکوف لیتزمان» وزیر بهداشت این رژیم، جلسه رای را برای بررسی دوباره به تعویق انداخت.

 

لیتزمان معتقد بود تصویب چنین قانونی می‌تواند باعث برانگیخته شدن اعتراضات علیه صدای آژیر یهودیان که ورود به شنبه را نشان می‌دهد، شود.

 

به نوشته وبگاه شبکه خبری «آی24» کنست اما اکنون این قانون را تغییر داده و اجرای آن را فقط به ساعات 11 شب تا 7 صبح محدود کرده که یعنی مساجد اراضی اشغالی حق پخش اذان صبح را از مأذنه ندارند.

 

در پی این تغییر، وزیر بهداشت رژیم اسرائیل نیز مخالفت خود را برداشته و به گفته سخنگوی «یولی ادلشتاین»‌ رئیس کنست طرح دوباره به جریان افتاده و هفته آینده به رای گذاشته می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار