آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۳۲۸۹
آخرین اخبار از تحولات میدانی در سوریه

هلی‌برن نیروهای مقاومت در غوطه شرقی/ تروریست‌ها غافلگیر شدند

ارتش سوریه و هم‌پیمانانش تصمیم گرفتند همزمان با پیشروی در نبرد حلب که دنیا را سرگرم کرده جبهه نبرد غافلگیرانه‌ای را در غوطه دمشق بگشایند تا ضربه شدیدی به تروریست‌ها در حرستا، عربین و الریحان وارد کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ارتش سوریه و متحدانش عملیات غافلگیرانه ای را در مسیر دمشق-حمص از سمت حرستا و ضاحیه الاسد در ریف دمشق آغاز کردند تا با تامین امنیت این مسیر جلوی پرتاب خمپاره ها به حومه دمشق و حرستا بخصوص منطقه الضاحیه را بگیرند.

 

برخی منابع نظامی سوریه خبر دادند: عملیات هلی برن نظامیان سوری بر روی یکی از ارتفاعات مشرف به مزارع دوما و حرستا انجام شده و شماری از افسرای بلندپایه هم اینک در اتاق عملیات نظارت بر این عملیات در ضاحیه الاسد حضور دارند.

 

بر اساس اطلاعات میدانی، ارتش سوریه و متحدانش اقدام به تهیه آتش توپخانه ای و خمپاره ای سنگین کردند و ساکنان غیرنظامی نیز صدای شلیک موشک هایی را شنیده اند که پیش از این نشنیده بودند تا معلوم شود که ارتش، موشک های تاکتیکی جدیدی را علیه استحکامات تروریست ها در حرستا بکارگرفته است.

 

ارتش سوریه و هم‌پیمانانش تصمیم گرفتند همزمان با پیشروی در نبرد حلب که همه دنیا را سرگرم کرده جبهه نبردی غافلگیرانه را در غوطه دمشق بگشایند تا علاوه بر اینکه حلقه محاصره تروریست ها در محله های شرقی حلب را تنگ می کنند، ضربه شدیدی را به تروریست ها در حرستا، عربین و الریحان وارد کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار