آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۳۴۷۹

احتمال انتخاب شخصی که ترامپ را «شیاد» خوانده بود به سمت وزیر خارجه

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند افراد نزدیک به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا خواسته‌اند «میت رامنی» که یکی از گزینه‌های تصدی وزارت خارجه این کشور است قبل از معرفی احتمالی‌اش برای انتصاب این سمت از وی عذرخواهی کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اعضای تیم انتقال قدرت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا خواستار عذرخواهی علنی «میت رامنی» از وی قبل از معرفی احتمالی‌اش به عنوان وزیر خارجه آینده آمریکا شده‌اند.

 

یکی از مقام‌های تیم انتقال قدرت ترامپ به فاکس‌نیوز گفته برخی از نفرات نزدیک به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا از فرماندار سابق ماساچوست خواسته‌اند قبل از معرفی احتمالی‌اش برای انتصاب وزیر خارجه علناً از ترامپ عذرخواهی کند. 

 

میت رامنی در زمان تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری با لحنی تند از ترامپ انتقاد کرده و وی را «شیاد» خوانده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار