کد خبر:۵۶۳۸۸۰
سردر دانشگاه شریف به زودی رونمایی میشود
رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: فرآیند ساخت سر در جدید این دانشگاه به اتمام رسیده و این سر در به زودی رونمایی خواهد شد.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود فتوحی، رئیس دانشگاه شریف گفت: باتوجه به اتمام فرآیند ساخت سر در جدید این دانشگاه تنها فرآیند زیباسازی مقابل این سر در باقی مانده است.
وی افزود: با شهرداری صحبت هایی انجام شده تا در زمینه زیباسازی مقابل سردر دانشگاه فعالیت هایی را انجام دهد.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: سردر جدید این دانشگاه به زودی رونمایی خواهد شد.
فتوحی تاکید کرد: این سازه متناسب با ویژگی های علمی و آموزشی دانشگاه و در ۳۰ متر طول، ۱۲ متر ارتفاع و ۱۰ متر عرض طراحی و ساخته شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بله! در اوج کاستی ها و نداشتن بودجه برای فعالیت های علمی و پژوهشی و حتی اینترنت دانشگاه، با رانت .... و...میان سر در می سازن! .....و..... اگر راست میگن، بیان اینترنت دانشگاه رو تامین کنن!
پاسخ