کد خبر:۵۶۳۸۹۰
قدردانی نخستوزیر رژیم صهیونیستی از محمود عباس
نخستوزیر رژیم صهیونیستی از رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بخاطر کمک به این رژیم در مهار آتشسوزی گسترده در فلسطین اشغالی، قدردانی کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو روزنامه جروزالمپست نوشت: بنیامین نتانیاهو در یک تماس تلفنی کمسابقه از محمود عباس برای کمک به مهار آتشسوزی حیفا تشکر کرد.
به گزارش این روزنامه صهیونیستی، نخستوزیر رژیم صهیونیستی ضمن قدردانی از رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از کشورهایی که برای مهار این آتشسوزی به فلسطین اشغالی پیشنهاد کمک کرده بودند، تشکر کرد.
در تماس تلفنی شنبهشب نتانیاهو از عباس برای اعزام ۸ ماشین آتشنشانی و دهها آتشنشان به منطقه حریق تشکر کرد.
نتانیاهو روز جمعه با محتمل دانستن اینکه این آتشسوزی نتیجه اقدامی «تروریستی» بوده است، هشدار داد همه افرادی که در این ماجرا دست داشتهاند، بهشدت مجازات خواهند شد.
نوزده هواپیما و دو بالگرد متعلق به کشورهای قبرس، یونان، ایتالیا، روسیه، ترکیه، کرواسی، فرانسه، اسپانیا، آذربایجان، اوکراین، آمریکا و مصر به فلسطین اشغالی در عملیات اطفای حریق کمک کردند. هلند، بلاروس، بریتانیا، پرتقال، سوئیس، گرجستان، بلغارستان، رومانی، جمهوری چک، اسلواکی، اردن و اتریش هم پیشنهاد کمک کرده بودند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.