کد خبر:۵۶۳۹۰۸
در دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) صورت گرفت؛

تقدیر از ۳ مقاله و ۱ پوستر در اختتامیه اولین کنفرانس ملی مدل‌ها و تکنیک‌های کمی در مدیریت

اختتامیه اولین کنفرانس ملی مدل‌ها و تکنیک‌های کمی در مدیریت در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار و سه مقاله و یک پوستر برتر تقدیر شدند.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در اولین کنفرانس ملی مدل ها و تکنیک های کمی در مدیریت که در دانشگاه بین المللی امام خمنی (ره) برگزار شد؛ مقالات داوری شده در دو بخش سخنرانی و پوستر  ارایه شدند که ۲۷ مقاله در چهار پنل تخصصی: زنجیره تامین، ارزیابی عملکرد و مدیریت سازمان، پیش مدل های تصمیم گیری، بهینه سازی و روش های فرا ابتکاری ارایه شد.

 

نصراللهی، عضو هیات علمی گروه مدیریت  دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)  و دبیر اجرایی کنفرانس گزارشی از از روند اجرایی و داوری کنفرانس ارایه کرده و گفت: بدون شک این کنفرانس بدون همدلی و همکاری همه دست اندارکاران دانشگاه، دانشجویان و اساتید ممکن نبود.

 

در پایان کنفرانس براساس نتایج داوری ها و اعلام هیات داوری سه مقاله و یک پوستر برتر به شرح زیر اعلام شد که با لوح تقدیر و اهدای هدیه از آنها تقدیر شد که عنوان آن ها به شرح زیر می باشد:

 

مقاله برتر ۱: یکپارچه سازی مساله زمان بندی و مونتاژ دو مرحله ای به همراه سفارش دهی قطعات مورد نیاز در زنجیره تامین سه سطحی نویسندگان: محمد یاوری و سحر عیسوندی

 

مقاله برتر ۲ : بررسی هویت برند برارزش ویژه برند با تاکید بر نقش میانجی وفاداری به برند نویسندگان: حمید عزیزمحمدلو و حبیب الله بلخی

 

مقاله برتر ۳ :ارزیابی پایداری قطعات در فرودگاه های مسافربری با بست روش fuzzy-DANP نویسندگان: مهسا پیشدار و لعیا الفت

 

پوستر: ریحانه دقایقی، وحید ناصحی فرد و مهدی سبک با عنوان الویت بندی عوامل موثر بر کیفیت خدمات آموزشی در شرکت ملی حفاری ایران براساس مدل سرکوال و کانو به عنوان پوستر برتر انتخاب شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار