کد خبر:۵۶۴۱۴۹
مصطفی پردلی در گفت و گو با خبرگزاري دانشجو:
عنوان رشته وروديهاي ۹۵ دانشگاه فرهنگيان تغيير كرده است/ دانشگاه مسئوليت پذير نيست
مصطفی پردلی، مدیر مسئول نشریه دانشجویی پیک صبا گفت: ورودی های ۹۵ دانشگاه فرهنگیان در دفترچه کنکور سراسری با عنوان رشته های دبیری پذیرفته شده اند اكنون مطلع شدند که عنوان رشته آنها آموزش است.
مصطفی پردلی، مدیر مسئول نشریه دانشجویی پیک صبا در گفت وگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجو گفت: ورودی های 95 دانشگاه فرهنگیان در دفترچه کنکور سراسری با عنوان رشته های دبیری پذیرفته شده اند اما پس از حضور در دانشگاه مطلع شدند که عنوان رشته آنها آموزش است.
او ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان مشکل را از سازمان سنجش میداند در حالی که سازمان سنجش آموزش کشور لیست رشته اعلامی دانشگاه ها را در دفترچه کنکور لحاظ میکند.
پردلي افزود: تعداد زیادی از ورودی های95 دانشگاه فرهنگیان با این مسئله روبرو هستند و تا کنون هیچ یک از این سازمانهایی رسمی درگیر این موضوع مسئولیت این اشتباه را بر عهده نگرفته و ورودی های 95 دانشگاه فرهنگیان که با این مشکل روبرو هستند هنوز در سر در گمی به سر میبرند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.