آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۴۲۷۲
با حضور در محل اقامت سفیر کوبا در تهران صورت می‌گیرد

همدردی دانشجویان انقلابی دانشگاه‌های تهران با جوانان کوبایی برای درگذشت فیدل کاسترو

جمعی از دانشجویان انقلابی و مسئولیان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های تهران عصر امروز با حضور در محل اقامت سفیر کوبا در تهران، با اهدای شاخ گلی یاد و خاطره فیدل کاسترو را زنده نگه می‌‌دارند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید



امین برزگر، مسئول بسیج دانشجویی  دانشگاه مذاهب اسلامی و عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران در گفت‌و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: امروز سه شنبه ۹ آذر ساعت ۱۵ جمعی از دانشجویان انقلابی و مسئولین تشکل های دانشجویی دانشگاه های تهران برای عرض تسلیت درگذشت فیدل کاسترو، رهبر فقید انقلاب کوبا در محل اقامت سفیر کوبا در تهران حاضر شده و با اهدای شاخ گل یاد ایشان را زنده نگه می دارند.


وی افزود: در این دیدار نامه ای که از سوی جمعی از مسئولین تشکل های دانشجویی از جمله مسئولین بسیج دانشگاه های امیرکبیر، شهید رجایی ، صدا و سیما و علوم قضایی خطاب به جوانان کوبا نوشته شده، به سفیر کوبا تحویل داده می شود.

 

برزگر در پایان از همه تشکل های دانشجویی و دانشجویان دانشگاه های تهران برای حضور در این دیدار و گرامی داشت یاد و خاطره رهبر فقید کوبا دعوت به عمل آورد.


خاطرنشان می شود؛ آدرس محل اقامت سفیر کوبا تهران-خیابان شهید سیاری(آجودانیه قدیم)-خیابان ۴ شرقی-پلاک ۱۶ می باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار