کد خبر:۵۶۴۳۴۵
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان انتفاع صنعت پایا:

نداشتن بازار، بزرگترین دغدغه شرکت‌های دانش‌بنیان است

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان انتفاع صنعت پایا یکی از بزرگترین مشکلات شرکت‌های دانش بنیان را عدم بازار فروش محصولات دانست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، حمیدرضا فلاح، مدیرعامل شرکت دانش بنیان «انتفاع صنعت پایا» با بیان این مطلب که نداشتن بازار بزرگترین دغدغه شرکت‌های دانش‌بنیان است، گفت: موضوع بازار اولین و بزرگ‌ ترین مشکل نظام نوآوری در کشور است؛ ورود یک محصول فناورانه جدید به بازارهای داخلی در شرایط عادی با سختی‌های بسیار زیادی همراه است؛ حال این‌که رکود بازار نیز فشار را  مضاعف کرده است.

 

فلاح با اشاره به موضوع اخذ گواهینامه سازمان ملی استاندارد و گواهینامه های مربوط به حوزه فناوری تصریح کرد: سازمان ملی استاندارد می‌تواند در این مسیر قدم‌های موثرتری را بردارد تا زمانی که شرکت‌های دانش بنیان به فناوری‌ های جدید دست می ‌یابند بتوانند به راحتی در داخل کشور نسبت به اخذ گواهینامه استاندارد و سایر گواهینامه‌های فنی مربوطه اقدام کنند.

 

مدیرعامل شرکت دانش بنیان «انتفاع صنعت پایا» با اشاره به طراحی  و ساخت تاور کرین یا جرثقیل برجی  برای اولین بار در ایران خاطرنشان کرد: طراحی و ساخت این نوع جرثقیل حدود چهار سال با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد تومان  پس از کسب تجربه در بزرگترین مراکز صنعتی کشور ازقبیل مناطق ویژه اقتصای عسلویه و ماهشهر و آشنایی با شرکت‌های عظیم از قبیل توتال، ال جی و زیمنس  زمان برد.

 

فلاح بیان داشت: قابلیت نصب آسان برروی اسکلت ساختمان ،استراکچرهای فلزی پالایشگاه ها، پتروشیمی ها و برج ها و همچنین قابلیت استفاده در سالن‌های کارخانجات، بنادر با سیستم پرتابل و نیز آتش نشانی  از جمله موارد کاربردهای جرثقیل راسی می‌باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: قابلیت باز و بسته شدن سریع، عدم نیاز به فونداسیون مجزا، مقرون به صرفه بودن و  استفاده از سیستم بیسیم برای کنترل دستگاه از مزایای جرثقیل  راسی می‌باشد.

 

مدیرعامل شرکت دانش بنیان انتفاع صنعت پایا ادامه داد: کشورهای فرانسه، چین، سوئیس و هلند از سردمداران سازنده جرثقیل‌های برجی در جهان می‌باشند که کشور ایران هم با حمایت مسولین در آینده‌ای نه چندان دور به موفقیت‌های بزرگی در این حوزه دست پیدا خواهد کرد.

 

فلاح  همچنین به نمونه دیگری از تولیدات این شرکت اشاره کرد و گفت: مولدهای جریان برق با استفاده از وزن خودروها نیز از دیگر اختراعات این شرکت است که در مسابقات اختراعات مسکو موفق به کسب مدال نقره شده است؛ این سیستم در بزرگراه‌ها نصب می شود و با حرکت ما شین از روی آن منجر به تولید برق می‌شود.

 

فلاح در پایان از حمایت‌ها و مشاوره‌های صحیح و به موقع کارشناسان پارک علم و فناوری خراسان در تحقق یافتن این اختراعات قدردانی کرد.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار