آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۴۹۶۷
روحانی در دیدار نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه مطرح کرد

همه باید برای حراست از دستاوردهای برجام تلاش کنیم

رئیس‌جمهور بر ضرورت ادامه همفکری و همکاری تنگاتنگ ایران و روسیه در سوریه برای مبارزه با تروریسم در منطقه تاکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران روز شنبه «لاورنتیف» نماینده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه در امور خاورمیانه را به حضور پذیرفت.

 

حجت‌الاسلام حسن روحانی در این دیدار، پس از استماع گزارش فرستاده ویژه ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و از جمله تازه‌ترین تحولات میدانی در مبارزه با تروریسم در سوریه، اظهار داشت: همفکری و همکاری خوبی که میان تهران مسکو در این عرصه وجود دارد تا تحقق هدف نهایی که ریشه‌کن شدن تروریسم و برقراری صلح و ثبات کامل در منطقه است، ادامه می‌یابد.

 

روحانی تصریح کرد که موضوع سوریه  از طریق مذاکره سیاسی و احترام به اراده مردم که تصمیم گیر اصلی و نهایی درباره آینده سوریه هستند و همچنین حفظ تمامیت ارضی آن کشور قابل حل است.

 

وی تأکید نمود که حمایت از مردم غیرنظامی و کمک به آوارگان و مردم آسیب‌دیده از جنگ یک ضرورت انسانی است و باید برای آن از هیچ تلاشی فروگذار نکرد.

 

رئیس‌جمهور تروریسم را خطری بزرگ برای منطقه و جهان برشمرد و بر ضرورت ادامه همفکری و همکاری تنگاتنگ ایران و روسیه در سوریه برای مبارزه با تروریسم در منطقه تاکید کرد.

 

روحانی در بخش دیگری از اظهارات خود با ابراز خرسندی از روند رو به گسترش روابط تهران مسکو در حوزه‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی، گفت: بی‌تردید همکاری‌های دو کشور در مسائل دوجانبه به نفع دو ملت و در مسائل منطقه‌ای به نفع صلح و ثبات منطقه‌ای خواهد بود.

 

رئیس‌جمهور توافق هسته‌ای را محصول کار هفت کشور و در راستای صلح و امنیت جهانی ذکر کرد و اظهار داشت: همه باید برای حراست از دستاوردهای این توافق تلاش کنند و نباید اجازه داد که کشوری طبق امیال خود اقدامی برای تضعیف توافق انجام دهد.

 

روحانی تصریح کرد: ایران همواره به تعهدات بین‌المللی خود پایبند بوده و خواهد بود و برای پایداری برجام سایر اعضای گروه 1+5  نیز باید به طور کامل به تعهدات خود عمل کنند.

 

"لاورنتیف" نماینده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه در امور خاورمیانه  نیز در این دیدار نظرات رئیس‌جمهور روسیه و همچنین گزارشی از آخرین رایزنی‌های انجام شده و تحولات میدانی در سوریه  را به رئیس‌جمهوری ارائه داد.

 

وی با بیان اینکه پوتین برای اعتمادی که میان دو دولت و دو ملت ایران وروسیه وجود دارد، ارزش زیادی قائل است، بر تقویت همفکری و همکاری تهران مسکو در مسائل منطقه‌ای و جهانی تأکید کرد و اظهار داشت: موضع روسیه در قبال برجام موضعی ثابت و مستحکم است و هیچ دلیلی برای تضعیف آن وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مجید جانباز
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۶
کدام دستاورد. . . . . . . . ریختن بتن در قلب راکتور اراک یا اسید کردن 490 کیلو اورانیم 20 درصد یا نابود کردن 15000 سانتریفیوژ و یا خارج کردن 9000 کیلو اورانیم حدود 5 درصد ویا به یغما دادن آب سنگین ارک ویا 2 میلییارد دلار تارج آمریکا از پول ایران و یا 180 میلییارد دلاری که خبری از آن نیست و یا . . . . . . . . .
4
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶
منظور بنده خدا سیب و گلابیه دیگه علی الخصوص گلابیش
خخخخخخخخخخخخخ
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار