آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۵۰۱۶
سرگئی لاوروف:

آمریکا سرانجام همسو با مواضع روسیه، طرحی درباره حلب ارائه کرد

وزیر امورخارجه روسیه از طرح پیشنهادی همتای آمریکایی خود درباره حلب خبر داد. این طرح ظاهرا با مواضع روسیه نیز همسو است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سرگئی لاوروف» وزیر امورخارجه روسیه اعلام کرد، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا سرانجام ، طرحی درباره حلب ارائه کرد که همسو با مواضع روسیه است.

 

بنا بر گزارش شبکه خبری «راشاتودی»، لاوروف گفته است، «جان کری» در دیداری که در رم صورت گرفت، پیشنهاداتی درباره حلب همسو با مواضع روسیه ارائه کرده است.

 

منابع خبری اعلام کردند،‌ وزیر خارجه روسیه گفته است، مسکو آمادگی دارد تا فورا مقامات نظامی و دیپلمات‌های خود را به ژنو اعزام کند تا روی طرح اقدام مشترک برای حلب هم‌راستای پیشنهادات آمریکا کار کنند.

 

دیپلمات ارشد روسیه همچنین اعلام کرد، آمریکا تا روز جمعه تمام تلاش خود را به کار گرفته بود تا مفاد طرح پیشنهادی خود را در جهت بیرون کردن نیروهای جبهه النصره از حلب تنظیم کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار