کد خبر:۵۶۶۵۹۸
فتاح زاده در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو عنوان کرد:
طفره رفتن اعلمی از پاسخگویی به دانشجویان
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: اعلمی از پاسخ به سوالات دانشجویان در برنامه روز گذشته دانشگاه به مناسبت ۱۶ آذر طفره رفت.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
فتاح زاده در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص حضور روز گذشته اکبر اعلمی، نماینده ادوار مجلس در برنامه روز دانشجو دانشگاه علوم پزشکی ارومیه که به دعوت تشکل اصلاح طلب دانشگاه برگزار شد، گفت: اعلمی طی حضور خود در این دانشگاه و با پرداختن به مسائل سطحی و غیر مبنایی به دنبال ایجاد تشنج و حاشیه در دانشگاه بود.
فتاح زاده ادامه داد: سخنان اعلمی اعتراض دانشجویان را در پی داشت که در پی این اعتراضات یکی از دانشجویان بسیجی دانشگاه توانست سئوالاتی را از اعلمی بپرسد.
وی بیان داشت: این دانشجوی بسیجی سوالاتی از اعلمی پرسید که اعلمی سوال ها را پاسخ نداد و گفت «خوشم میاد» و از جواب طفره رفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.