کد خبر:۵۶۷۵۷۲
جدیدترین اخبار از سوریه/ محله «الاعجام» در شرق حلب آزاد شد
نیروهای ارتش و مقاومت سوریه توانستند بعدازظهر امروز منطقه «الاعجام» را پاکسازی کرده و در حال حاضر درگیریها در ورودی محله «الجلوم» در جریان است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در ادامه پاکسازی محلات جنوبی در شرق شهر حلب موفق شدند با عملیاتی دقیق در محور جنوبی قلعه حلب، محله «الاعجام» را از وجود تروریستهای «نورالدین زنکی» و «احرارالشام» پاکسازی کنند.
با پیشرویهای به دست آمده و آزادی محلههای «الاصیله» و «الاعجام» محله «الجلوم» نیز از محورهای شمالی و شرقی در محاصره نیروهای جبهه مقاومت درآمده است.
درگیریها به شدت در محله الجلوم با استفاده از انواع اسلحه سبک و سنگین در جریان است.
عملیات در محور «الشیخ سعید» نیز همچنان ادامه دارد و نیروهای جبهه مقاومت توانستند مواضع خود را در شرکت برق و مسجد جامع این محله به طور کامل تثبیت کنند.
پیش از ظهر امروز نیز محله «الاصیله» به دست نیروهای مقاومت افتاد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.