ترامپ: ۲ پسرم کسب و کارهایم را مدیریت خواهند کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۸۱۹۶

ترامپ: ۲ پسرم کسب و کارهایم را مدیریت خواهند کرد

رئیس جمهور منتخب آمریکا وعده داد تا ۲۰ ژانویه که زمان ادای سوگند ریاست جمهوری است، همه فعالیت‌های تجاری‌اش را به ۲ پسرش واگذار نماید.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا با انتشار توئیت‌هایی وعده داده است که شرکتهای تجاری و کسب و کارهای وی در دوره ریاست جمهوری اش، هیچ قرارداد جدیدی را اجرا نخواهند کرد و مدیریت همه شرکتها و فعالیت های تجاری اش را به 2 پسرش واگذار می کند.

 

ترامپ با انتقادات زیادی به خاطر تضاد منافع تجاری و اقتصادی اش با فعالیت به عنوان رئیس جمهور آمریکا روبرو شده است. وی در توئیتی نوشت: قبل از 20 ژانویه کسب و کارهایم را رها خواهم کرد و همه زمان و وقت خودم را بر ریاست جمهوری متمرکز می کنم.

 

وی افزود: 2 پسرم یعنی دان و اریک، شرکتها و کسب و کارهایم را مدیریت خواهند کرد. هیچ قرارداد جدیدی در دوره ریاست جمهوری ام، منعقد و اجرا نخواهد شد.

 

ایوانکا دختر ترامپ در این فهرست دیده نمی شود ولی جیرد کوشنر همسرش مشاور نزدیک ترامپ در دوره ریاست جمهوری خواهد بود.

 

ترامپ اعلام کرد: در آینده نزدیک یک کنفرانس خبری برگزار خواهم کرد و درباره کسب و کار، افراد انتخاب شده برای کابینه و سایر مسائل دیگر صحبت می کنم.

پربازدیدترین آخرین اخبار