کد خبر:۵۶۸۴۹۵
معاون معماری شهرداری مشهد:

مشارکت مردمی در توسعه طرح اطراف حرم مطهر دیده شود/ تنها ۵۰ درصد از طرح توسعه اطراف حرم پیش رفته است

معاون معماری شهرداری مشهد با تأکید بر این مطلب که مشارکت مردمی در توسعه طرح اطراف حرم مطهر دیده شود، گفت: باید از نظر فرهنگی به قدری کار کنیم که زمان اجرای پروژه‌ها کاهش یابد و یا این‌که باید منتظر طولانی‌تر شدن طرح‌ها و افزایش هزینه‌های جاری طرح باشیم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حسین نژاد امروز در نشست بررسی «طرح پیرامون حرم مطهر» که در دانشکده معماری دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: مشکل عمده‌ای که امروز وجود دارد این است که دانشجو پس از فارغ التحصیل شدن وارد مسائل اجرایی می‌شود و پیش از آن هیچ آشنایی با مسائل اجرایی ندارند.

 

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که تا کنون حدود 50 طرح اطراف حرم محقق شده، افزود: یکی از مهم‌ترین پارامترهایی که در اجرای طرحی پیش می‌آید، آزاد سازی عرصه آن طرح است همچنین با توجه به این‌که این عرصه‌ها بسیار گران می‌شوند مردم رغبت کمتری به مشارکت دارند.

 

معاون معماری شهرداری مشهد مهم‌ترین حلقه وصل را مردم و شکل گیری سیستم شوراها خواند و ادامه داد: چنانچه در طرحی مردم دیده شود به طور قطع طرح با سرعت بیشتری اجرایی می‌شود.

 

حسین نژاد به مشکلات حقوقی طرح‌ها اشاره و تصریح کرد: متأسفانه مشاور طرح با یک دیدگاه طرح را ارائه کرده و مشاور بعدی دیدگاه دیگری را ارائه می‌کند که همین تغییر در دیدگاه‌ها مشکلات حقوقی بسیاری را به وجود می‌آورد و در نهایت منجر به طولانی شدن اتمام طرح‌ها ‌می‌شود.

 

وی با بیان این مطلب که در طول 20 سال اجرای این طرح تنها 50 درصد طرح پیش رفته است، بیان داشت: بنابراین یا از نظر فرهنگی باید به قدری کار کنیم که زمان اجرای پروژه‌ها کاهش یابد و یا این‌که باید منتظر طولانی‌تر شدن طرح‌ها و افزایش هزینه‌های جاری طرح باشیم و همین طولانی شدن اجرای فکرهای نو را منجر می‌شود که همان گونه که اشاره شد فکرهای نو مشکلات حقوقی جدید را ایجاد می‌کند.

 

معاون معماری شهرداری مشهد تأکید کرد: در طرح توسعه اطراف حرم نیز باید مشارکت مردمی در نظر گرفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار