آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۰۹۹
رئیس مرکز خدمات رسانی خراسان رضوی:

۷۰ درصد سرمایه‌گذاران خارجی در خراسان رضوی افغان هستند

رئیس مرکز خدمات رسانی خراسان رضوی با اعلام این خبر که حدود ۷۰ درصد سرمایه‌گذاران خارجی خراسان رضوی افغانی هستند، گفت: پیشنهاد می‌کنم که سرمایه گذاری‌های مشترک در کالاهایی که توان توسعه آن در بلند مدت وجود دارد و منجر به توسعه مهارت مدیریت و دانش فنی می‌شود و تولید ملی افغانستان را افزایش می‌دهد، گسترش یابد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، نائینی امروز در نشست «اقتصاد افغانستان و توسعه تعاملات اقتصادی با ایران» که به همت دفتر مطالعات افغانستان در دانشکده علوم اداری دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: با توجه به شرایطی که در دو کشور وجود دارد کشور افغانستان و مردم آن باید به سمت افزایش تولید ملی سوق یابند و هر افغانی در هر کشوری که هست ارزش افزوده خود را افزایش دهد.

 

وی ضمن بیان این نکته که افزایش تولید ناخالص ملی با افزایش مهاجرت و دانش فنی همراه است، ادامه داد: اما با توجه به مشکلات زیاد مردم افغانستان سمت سرمایه گذاری‌های بلند مدت نبوده‌اند و این می طلبد که چگونه ذهنیت فعالین اقتصادی را به سمت صنعت و گردشگری که بلند مدت‌تر است سوق دهیم.

 

رئیس مرکز خدمات رسانی خراسان رضوی با اعلام این خبر که حدود 70 درصد سرمایه گذاران خارجی خراسان رضوی افغانی هستند، بیان داشت: پیشنهاد می‌کنم که سرمایه گذاری‌های مشترک در کالاهایی که توان توسعه آن در بلند مدت وجود دارد و منجر به توسعه مهارت مدیریت و دانش فنی می‌شود و تولید ملی افغانستان را افزایش می‌دهد، گسترش یابد.

 

نائینی با اشاره به این موضوع که البته تجار افغانی هنوز به شیوه سنتی مشغول به فعالیت هستند، نقش دانشجویان در مدرن کردن این تجارت را مهم خواند و تصریح کرد: فعالیت دانشجویان هم به اقتصاد افغانستان و هم در افزایش سودآوری افرادی که با این دانشجویان فعالیت می‌کنند تاثیرگذار است.

 

در ادامه چشمی، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به این موضوع که ما از ظرفیت‌های اقتصادی، گردشگری افغانستان کم می‌دانیم، گفت: در خصوص برنامه‌های فقر که اجرا شده و اجرا می‌شود، در خصوص سرمایه گذاری‌ها و خاصه سرمایه گذاری‌های مشترک این کشور کم می‌دانیم.

 

وی به فرصت همکاری‌های علمی بین این دو کشور اشاره کرد و بیان داشت: ایران سالانه بیش از دو میلیارد دلار به این کشور صادرات دارد؛ اما افغانستان جزو 50 کشور وارد کننده به ایران هم نیست.

 

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: چرا ما از یکدگیر خبر نداریم و رسانه‌ها و دانشگاه‌های ما بر روی این موضوعات کار نمی‌کنند؟.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار