به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر جمشیدی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در پاسخ به سوالی در مورد نحوه محاسبه آمار قاچاق در کشور گفت: محاسبه میزان قاچاق در کشور بر عهده ستاد مبارزه با قاچاق است. اما معمولا با توجه به میزان صادرات و واردات و بخش زیرزمینی، یکسری فرمول های خاصی دارند که بسیار پیچیده است و با آن ها میزان قاچاق را بطور تقریبی محاسبه میکنند. اگر آمار دقیق در این زمینه و نحوه محاسبه آن را میخواهید باید به کارشناسان حوزه ستاد مبارزه با قاچاق صحبت کنید.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در مورد سرانجام کالاهای قاچاق گفت: کالاهای قاچاق دو دستهاند. یک سری از این کالاها مثل مواد فاسد شدنی و آن چیزیکه برای سلامت مضر است مثل داروهای تاریخ مصرف گذشته یا میوههایی که امکان فاسد شدن آنها هست، قطعا باید امحا شود، و الان هم دارد امحا میشود.
جمشیدی در مورد نوع دوم کالاهای قاچاق گفت: گروهی دیگر از کالاهای قاچاق که بحث فاسد شدن آنها مطرح نیست مثل لوازم خانگی و امثال اینها که امکان باز صادر آن وجود دارد، آنها را سعی میکنیم صادر کنیم و پول آن را به خزانه کشور بازگردانیم.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به ماجرای پورشههای قاچاق گفت: ما دوست داشتیم بتوانیم آنها را بازصادر کنیم اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد.
وی در پاسخ به سوالی در مورد اینکه برخی رسانهها از رفتن پورشههای قاچاق به وزارت خارجه خبر دادند، گفت: من در این زمینه اطلاع دقیقی ندارم. این قضیه مربوط به سازمان املاک تملیکی میشود و قاعدتا آنها در جریان هستند. هر کالایی که بشود بازصادر شود میرود برای صادرات و هر کدام که نتوانست صادر شود باید به چرخه امحا برگردد.
ولی مگه دلشون میاد اخه من و شما سوار نشدیم و مزه اش رو میفهمیم