آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۸۸۰۱

قاسمی: برای برقراری آتش‌بس در حلب شرطی نگذاشته‌ایم

سخنگوی وزارت خارجه اخبار منتشر شده مبنی بر شرط‌گذاری ایران برای برقراری آتش بس در حلب را تکذیب کرد و آن را فضاسازی تبلیغاتی برشمرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه ایران درباره خبر رویترز مبنی بر اینکه ایران برقراری آتش بس در حلب را به خروج شبه نظامیان مخالف بشار اسد از روستاهای شیعه نشین فوعه و کفریا مشروط کرده، تصریح کرد: چنین موضوعی صحت ندارد و فضاسازی تبلیغاتی علیه ایران ارزیابی می‌شود.

 

وی با اشاره به موضع ثابت و همیشگی ایران درباره بحران سوریه مبنی بر تلاش همه جانبه برای برقراری صلح و ثبات در این کشور افزود: ایران مایل است تمامی کشورهای موثر در بحث سوریه برای آتش‌بس و ممانعت از تسلیح مجدد تروریست‌ها کمک کنند. ما همواره تلاش برای صلح، ثبات و پاکسازی سوریه از تروریست‌ها را در دستور کار داشته‌ایم.

 

قاسمی تصریح کرد: امدادرسانی به حلب و تمامی نقاط سوریه از خواسته‌های دیرین جمهوری اسلامی بوده است و ما آمادگی خود را در این زمینه برای همکاری با سازمان ملل متحد، صلیب سرخ و ... اعلام کرده‌ایم. در شرایطی که حلب در آستانه آزادی کامل است چگونه ایران می‌تواند مشکل‌ساز و سد راه حلب شود.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تلاش‌های ایران عنوان کرد: اکنون در تماس با دولت سوریه، کمک برای استقرار و استمرار آتش‌بس و امدادرسانی اعلام شده است. آن چه در فضای تبلیغاتی بعد از پیروزی‌های اخیر دولت سوریه اتفاق افتاده، فرافکنی حامیان تروریست‌ها و بانیان کشتار مردم بیگناه آن کشور بوده است. کسانی که با نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه سعی در سرنگونی حکومت آن کشور داشتند.

 

قاسمی تاکید کرد: عصبانیت برخی کشورها در منطقه و فرا منطقه از وضعیت جدید حلب آن ها را به خبرسازی‌های جعلی درباره ایران سوق می دهد. این در حالی است که ما مکررا برای برقراری صلح در حلب با استفان دی میستورا، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه صحبت کرده‌ایم.

 

وی افزود: آموزش تروریست‌ها و اعزام آنها از سایر جهان به سوریه و جنگ علیه مردم و از بین بردن ساختارهای این کشور تلاش مذبوحانه آنها بوده و امروز که خود را ناکام صحنه می‌بینند، با متهم کردن ایران می‌خواهند نقش نامبارک و جنگ‌افزوزانه و جنایات جنگی خود را پاک کنند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر با اجرای آتش‌بس در حلب، امکان امدادرسانی به مردم که در طول سالیان گذشته درد و آلام بسیاری را متحمل شده‌اند، فراهم شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
نامشخص
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۱
به نظر من نباید اجازه میدادن تروریست ها خارج بشن همه رو به هلاکت میرسوندن چون آنها انسان نیستن حیواناتی هستن در کالبد انسان
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار