آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۸۹۹۶

آیا پسربچه بمب‌گذار آلمان ربطی به داعش دارد؟

سخنگوی دولت آلمان اظهار کرد پسری ۱۲ ساله به اتهام تلاش برای بمب گذاری در شهر لودویگشافن بازداشت شده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، استفان بیهل، سخنگوی دولت آلمان، روز جمعه گفت پلیس این کشور پسربچه 12 ساله ای را به اتهام تلاش برای منفجر کردن بمبی دست ساز (حاوی میخ) در شهر جنوبی لودویگشافن دستگیر کرده است.
 
دادستان‌ فدرال آلمان از اظهارنظر در این خصوص امتناع کردند اما سخنگوی دولت ضمن تأیید این خبر، به روزنامه زوددویچه تسایتونگ گفت دفترش در حال تحقیق در مورد پیدا شدن بمب دست سازی در لودویگشافن است.
 
این خبر را ابتدا مجله فوکوس به نقل از منابع ناشناس منتشر کرد و نوشت این پسر بچه متولد آلمان ولی والدینش عراقی هستند. وی با رضایت والدین خود به بازداشتگاه منتقل شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار